FORMULA 1

Φέτελ: "Πρέπει να δουλεύω"

Φέτελ: "Πρέπει να δουλεύω"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε για την επόμενη χρονιά, για τον ρυθμό που θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα του και για τη δουλειά που θα πρέπει να κάνει ο ίδιος ώστε να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Η κατάκτηση του τίτλου δεν του έχει... φουσκώσει το μυαλό. Ο Γερμανός πιλότος από το Χέπενχαϊμ, δηλώνει έτοιμος για πολλή δουλειά, ώστε να είναι έτοιμος την επόμενη χρονιά.

Με δηλώσεις του ο Φέτελ τόνισε ότι το νέο μονοθέσιο θα είναι έτοιμο την ώρα που πρέπει, ενώ παράλληλα είπε ότι και ο ίδιος πρέπει να γίνει πιο γρήγορος.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 είπε συγκεκριμένα: " Προς το παρόν όλα δείχνουν ότι το μονοθέσιο θα είναι έτοιμο στην ώρα του. Οι πρώτες δοκιμές αναμένονται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο στη Βαλένθια. Έπειτα θα τρέχουμε κάθε εβδομάδα, κάνοντας δύο δοκιμές την ημέρα μέχρι το grand prix του Μπαχρέιν.

Είναι η πρώτη φορά που είμαι σε αυτήν την κατάσταση, θα πρέπει να συνεχίζω να εργάζομαι και να κάνω τα πάντα για να γίνω πιο δυνατός και πιο γρήγορος. Η Φόρμουλα 1 δεν είναι μόνο μια μάχη, στην οποία κερδίζει μόνο όποιος έχει πιο γρήγορο μονοθέσιο. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνουν τη διαφορά και αυτό σκοπεύω να κάνω», συμπλήρωσε ο πιλότος της Red Bull".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ