FORMULA 1

Φέτελ: "Τα πόδια μας στο έδαφος"

Φέτελ: "Τα πόδια μας στο έδαφος"

Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη, αλλά ο Σεμπάστιαν Φέτελ κρατάει τα πόδια του στη γη και το μυαλό... σταθερό μέσα στο κεφάλι του.

Ο Γερμανός άνοιξε την χρονιά, παίρνοντας τη νίκη στη Μελβούρνη, σε μια πίστα όπου πέρυσι είχε εγκαταλείψει και θριαμβευτής ήταν ο Τζένσον Μπάτον.

Παρόλο την επιτυχία του, ο Φέτελ κρατάει χαμηλό προφίλ, δηλώνοντας:

" Προσπαθώ να λέω στην ομάδα ότι χρειάζεται να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Πήραμε αρκετούς βαθμούς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και αυτό το διασκεδάζουμε, κάτι που είναι ακόμη πιο σημαντικό. Όμως, είναι μια μεγάλη χρονιά και πολλά μπορούν να συμβούν".

Αναφορικά με τους αντιπάλους του σχολίασε: " Τα παιδιά που κάθονται δίπλα μου (Χάμιλτον και Πετρόβ) συμπεριλαμβανομένης και της Ferrari, πάντα είναι πολύ ανταγωνιστικοί, η Mercedes δεν ξεκίνησε καλά, αλλά θα επιστρέψει πολύ δυνατή".

Για τις αλλαγές στους κανονισμούς και την Pirelli μίλησε με τα καλύτερα λόγια: " Υπήρχαν πολλά που μάθαμε σήμερα και θα μάθουμε ακόμη περισσότερα στον επόμενο αγώνα. Πρέπει να κάνουμε κομπλιμέντα στην Pirelli. Μετά τις δοκιμές ήμασταν λίγο τρομαγμένοι, αλλά ήρθαμε εδώ και είδαμε ότι δεν χρειάζονται τόσα πιτ στοπ.

Όσο για την κινούμενη αεροτομή είναι κάτι φρέσκο. Στην πρώτη στροφή δεν μπορείς να προσπεράσεις, αλλά σε βοηθάει να έρθεις πολύ κοντά. Μέχρι τώρα έχει δουλέψει όπως το περιμέναμε, αλλά μπορώ να κρίνω με ό,τι έχει συμβεί με εμένα και όχι με τους πίσω μου".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ