FORMULA 1

Φέτελ: "Θα πάρω τον τίτλο"

Φέτελ: "Θα πάρω τον τίτλο"

Τη βεβαιότητά του ότι θα κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος κατέστρεψε τον αγώνα του Τζένσον Μπάτον στο Grand Prix του Σπα, αφήνει πίσω του το χθες, στοχεύοντας στην κορυφή.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο άτυχος πιλότος της McLaren δήλωσε: Ο Σεμπ μου τηλεφώνησε μετά τον αγώνα για να μου ζητήσει συγνώμη, κάτι το οποίο ήταν καλό, αλλά δεν μου έδωσε τους βαθμούς πίσω.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος, αν καταφέρει να πάρει τελικά τον τίτλο θα εκθρονίσει τον Μπάτον, δήλωσε στο "Αuto Bild Motorsport":

" Γνωρίζω πόσο καλοί είμαστε - θα πάρω τον τίτλο. Κάποιος που έχει τις περισσότερες pole positions πρέπει να σκέφτεται προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτοί οι 13 αγώνες δεν έχουν εξελιχθεί τελείως ομαλά, αλά είμαι μόλις 31 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο".

Όσο για την άποψη που επικρατεί ότι χάνει εύκολα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι " αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να ήμουν στο σπορ".

Ο Φέτελ είναι τρίτος στην κατάταξη με 151 πόντους, ενώ ο Μπάτον τον ακολουθεί στην 4η θέση με 147. Ο Χάμιλτον είναι πρώτος με 182 βαθμούς, με τον Γουέμπερ (179 β.) να... καραδοκεί από τη δεύτερη θέση.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ