FORMULA 1

Φιλόδοξος ο Νακατζίμα

Φιλόδοξος ο Νακατζίμα
νακατζίμα

Ο Ιάπωνας οδηγός ,Καζούκι Νακατζίμα, δήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό σε κάθε αγώνα της Formula1

'' Ο στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να τερματίζω σε μια από τις θέσεις που θα μου εξασφαλίζουν βαθμούς. '' είπε ο Νακατζίμα ενόψει του πρώτου Grand Prix της Μελβούρνης.

'' Φυσικά αυτό δεν θα είναι εύκολο. Αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να πετύχω τον στόχο μου. '' πρόσθεσε ο 23χρονος.

Ο Καζούκι Νακατζίμα έκανε το ντεμπούτο του στην Formula1 με την Williams τον περασμένο Οκτώβρη στο Grand Prix της Βραζιλίας. Ο Νακατζίμα τερμάτισε δέκατος και έδειξε ότι έχει μεγάλο ταλέντο.

Ο Νακατζίμα μίλησε για την πρόοδο της Williams σε σχέση με πέρυσι και τον ανταγωνισμό που φέτος είναι πιο δυνατός.

'' Ο κινητήρας μας έχει αισθητά βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι. Διαπιστώνω τη μεγάλη βελτίωση που έχουμε κάνει στο μονοθέσιο και ότι οι άλλες ομάδες γίνονται ακόμα πιο δυνατές. Η ομάδα έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια να ανεβούμε στο βάθρο. ''


Ο Νακατζίμα δήλωσε επίσης πως είναι αρκετά δύσκολο να κερδίσεις την Ferrari και την McLaren .

'' Οι δυο αυτές κορυφαίες ομάδες αναμφισβήτητα θα τερματίσουν στις καλύτερες θέσεις, ωστόσο εγώ θα κυνηγήσω την ευκαιρία μου. ''


Ο Καζούκι Νακατζίμα είναι γιος του Σάτορου Νακατζίμα που ήταν ο πρώτος Ιάπωνας οδηγός στην ιστορία της Formula1 και ήταν οδηγός της Λότους και της Τιρέλ από τα μέσα της δεκατίας του '80 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90.

Ο γιος Νακατζίμα έκανε την πρώτη εμφάνιση του στα κάρτ το 1996 και έγινε μέλος στο προπονητικό πρόγραμμα της Toyota το 2002 και τερμάτισε στην πέμπτη και τρίτη θέση στα Ιαπωνικά F3 το 2004 και το 2005 πριν πάρει μέρος στα Ευρωπαικά F3.

'' Πιστεύω ότι είμαι στο επίπεδο που θέλω. Η νέα χρονιά θα είναι συναρπαστική. '' ολοκλήρωσε ο 23χρονος Ιάπωνας οδηγός.















TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ