FORMULA 1

Φιτιπάλντι: "Πιο ολοκληρωμένος ο Αλόνσο"

Φιτιπάλντι: "Πιο ολοκληρωμένος ο Αλόνσο"

Την άποψη ότι θα είναι δύσκολο να υπερασπιστεί τον τίτλο του την επόμενη χρονιά ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξέφρασε ο Έμερσον Φιτιπάλντι, επειδή θα έχει απέναντι του τον Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Φέτελ κατάφερε φέτος με πέντε νίκες να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να κατακτήσει τον τίτλο, αφήνοντας τους Αλόνσο και Γουέμπερ στα... κρύα του λουτρού.

Παρόλα αυτά, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (1972, 1974) πιστεύει ότι η Ferrari του χρόνου θα είναι πιο ανταγωνιστική, ενώ τόνισε ότι ο Αλόνσο είναι ο πιο ολοκληρωμένος πιλότος που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος, δήλωσε:

" Στη Ferrari θα βελτιώσουν το μονοθέσιό τους για το 2011 και ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο πιο ολοκληρωμένος πιλότος αυτή τη στιγμή. Έχει τόση πείρα και τόσες φιλοδοξίες, που μου φαίνεται ότι δεν θα χάσει".

Επίσης, σε ερώτηση της γερμανικής εφημερίδας "De Welt" για το αν ο Μίκαελ Σουμάχερ θα είναι πιο ανταγωνιστικός το 2011, σχολίασε:

" Πριν το Grand Prix της Βραζιλίας πήρα πρωινό με το αφεντικό της Mercedes GP, Ρος Μπρον και τον Νόρμπερτ Χάουγκ και με διαβεβαίωσαν ότι το επόμενο μονοθέσιο της Mercedes θα ταιριάζει περισσότερο στο στιλ του Μίκαελ. Πιστεύω στον Μίκαελ Σουμάχερ".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ