FORMULA 1

Formula 1, Φερστάπεν στους μηχανικούς του: "Αφήστε με, ξέρω τι πρέπει να κάνω"

Ο Μαξ Βερστάπεν μετά το Sprint Race στην Ίμολα | 23 Απριλίου 2022
Ο Μαξ Βερστάπεν μετά το Sprint Race στην Ίμολα | 23 Απριλίου 2022 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι διάλογοι που είχε ο Μαξ Φερστάπεν πριν και μετά το προσπέρασμα στον Λεκλέρ και το παράπονο του Ολλανδού μετά το τέλος του Sprint Race στην Ίμολα και την επικράτηση του.

Ο Φερστάπεν ήταν ο νικητής του Spint Race στην Ίμολα καθώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Λεκλέρ δεν είχε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση στα ελαστικά του στους τελευταίους γύρους και μπόρεσε να τον περάσει και να αναδειχτεί νικητής.

Πριν το προσπέρασμα στον Μονεγάσκο όμως αλλά και μετά ο Ολλανδός είχε ωραίους διαλόγους με τους μηχανικούς του καθώς αρχικά τους ζήτησε να τον αφήσουν να κάνει ότι ήθελε και εν συνεχεία να μην του μιλάνε όταν φρενάρει ενώ μετά το τέλος παραπονέθηκε καθώς κανείς δεν τον ειδοποίησε για το αποτέλεσμα.

Αρχικά οι μηχανικοί της Red Bull ειδοποίησαν τον Φερστάπεν πως ο Λεκλέρ έχει πρόβλημα στα ελαστικά του και του ζήτησαν να πιέσει λέγοντας του: "Ο Λεκλέρ έχει πρόβλημα με τον αριστερό του τροχό, μπορείς να πιέσεις".

Ο ίδιος όμως ήταν ξεκάθαρος: "Αφήστε το σε μένα, ξέρω τι κάνω, αφήστε το πάνω μου".

Όταν ο Ολλανδός πέρασε τον Λεκλέρ πάλι οι μηχανικοί του θέλησαν να τον ειδοποιήσουν πως ο Μονεγάσκος δεν είχε DRS αλλά δεν πρόσεξαν σε ποιο σημείο ήταν ο Φερστάπεν και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-"Ο Λεκλέρ δεν έχει DRS".

-"Μην μου μιλάτε όταν στρίβω".

Με το που ολοκληρώθηκε ο αγώνας και ο Φερστάπεν κανείς δεν τον ενημέρωσε για την πρώτη θέση και ο Ολλανδός με ένα παράπονο και δόση χιούμορ είπε στους μηχανικούς του:

"Τι έγινε παιδιά τελείωσε; Δεν μου είπε κανείς τίποτα".

-"Ναι Μαξ, πρώτη θέση και polposition για αύριο".

TAGS FORMULA 1 F1 ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ RED BULL FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ