FORMULA 1

Formula 1: Μια πινακίδα έριξε κόκκινη σημαία στο FP2 στο Σπα

Formula 1: Μια πινακίδα έριξε κόκκινη σημαία στο FP2 στο Σπα

Πάγωσαν οι τηλεθεατές του FP2 στο Σπα, όταν έπεσε κόκκινη σημαία 13 λεπτά πριν από το φινάλε της διαδικασίας, τελικά όμως δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό ατύχημα αλλά η πτώση μιας λαμαρίνας στο οδόστρωμα (VIDEO).

Έμεναν περίπου 13 λεπτά για την ολοκλήρωση του Free Practice 2 στο Σπα, όταν η διαδικασία διακόπηκε ξαφνικά. Το καθεστώς κόκκινης σημαίας τρόμαξε τους τηλεθεατές, ειδικά από τη στιγμή που ο σκηνοθέτης δεν έδειχνε τι είχε συμβεί, τελικά όμως επρόκειτο απλώς για μια πινακίδα, ένα κομμάτι λαμαρίνας που έπεσε στο οδόστρωμα και τίποτα περισσότερο.

Αυτό το κομμάτι έφυγε αμέσως μετά από την πρώτη στροφή της διαδρομής, στην κατηφόρα που οδηγεί στην Eau Rouge, με τους ανθρώπους ασφαλείας να μπαίνουν αμέσως στην πίστα, να ξεριζώνουν (!) όλη την πινακίδα και να δίνουν στους οδηγούς της Formula 1 τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο Μαξ Φερστάπεν έγραψε τον πιο γρήγορο χρόνο, ο Ντάνιελ Ρικάρντο, ο Λούις Χάμιλτον, ο Άλεξ Άλμπον και ο Σέρτζιο Πέρεζ ακολούθησαν στην πρώτη πεντάδα.

Formula 1: Μια πινακίδα έριξε κόκκινη σημαία στο FP2 στο Σπα

Δείτε το σχετικό video:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ