FORMULA 1

Formula 1: Πού θα δείτε απόψε (27/10) το GP Μεξικού

SCUDERIA FERRARI PRESS OFFICE
Κάρλος Σάινθ, Pole Position, GP Μεξικού 2024 SCUDERIA FERRARI PRESS OFFICE

Το 20ό από τα 24 GP του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 θα διεξαχθεί απόψε στην Πόλη του Μεξικού. Πού μπορείτε να δείτε τον αγώνα του Autodromo Hermanos Rodriguez, και ποιες ώρες.

Μετά την εντυπωσιακή χθεσινή πολ ποζίσιον του Κάρλος Σάινθ, η Ferrari θα προσπαθήσει να κατακτήσει την 3η της νίκη στους τελευταίους 5 αγώνες της Formula 1 στο αποψινό GP Μεξικού και ο Ισπανός τη δεύτερη φετινή του μετά την Αυστραλία την Άνοιξη.

Ο Μαξ Φερστάπεν, που θα εκκινήσει δίπλα από τον Σάινθ στην πρώτη σειρά, θα προσπαθήσει με τη σειρά του να κερδίσει το πρώτο του GP μετά τον αγώνα της Βαρκελώνης τον Ιούνιο, ενώ πίσω του ο Λάντο Νόρις και ο Σαρλ Λεκλέρ θα διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη τους στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Ο αγώνας του Μεξικού θα διεξαχθεί απόψε (27/10) στις 22:00 ώρα Ελλάδας, με απευθείας μετάδοση από το ΑΝΤ1+ και LIVE κάλυψη από το Liveblog του SPORT24. Ο ΑΝΤ1 θα μεταδόσει, επίσης, τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση στις 23:30 απόψε.

Αυτό είναι το πρώτο από τα 5 GP (συν 2 Sprint) που απομένουν για να πέσει η αυλαία της σεζόν της F1 2024, και να κριθεί η μάχη των πρωταθλητών. Στη βαθμολογία, ο Μαξ Φερστάπεν προηγείται με 57 β. του Λάντο Νόρις για τους οδηγούς, ενώ η McLaren με 40 β. της McLaren και με 48 β. της Ferrari στους κατασκευαστές.

Διαβάστε εδώ όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το GP Μεξικού και δείτε αναλυτικά εδώ όλο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων του διημέρου.

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2024 GP ΜΕΞΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ