FORMULA 1

Formula 1: Τα συγχαρητήρια του πατέρα του Χάμιλτον στον Φερστάπεν

Formula 1: Τα συγχαρητήρια του πατέρα του Χάμιλτον στον Φερστάπεν

Ο Γιος Φερστάπεν και ο Άντονι Χάμιλτον έζησαν με το δικό τους τρόπο τη μάχη των γιών τους, ωστόσο το φινάλε του Grand Prix τους βρήκε αγκαλιασμένους.

Με τη δική τους αγωνία έζησαν τη μάχη των γιων τους για τον Παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1. Ο Άντονι Χάμιλτον και ο Γιος Φερστάπεν βρέθηκαν στο Άμπου Ντάμπι για να σταθούν στο πλευρό των Λιούις και Μαξ που έδωσαν μία ακόμα τρομερή μάχη.

Ο τηλεοπτικός φακος τους συνέλαβε μετά το τέλος του αγώνα σε πολλές συγκλονιστικές στιγμές. Ο Άντονι Χάμιλτον παρηγόρησε τον γιο του ο οποίος έχασε στον τελευταίο γύρο τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του.

Formula 1: Τα συγχαρητήρια του πατέρα του Χάμιλτον στον Φερστάπεν

Από την άλλη ο Γιος Φερστάπεν δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αφού ήταν φανερό ότι είχε δακρύσει. Βέβαια, η μεγάλη στιγμή ήταν όταν ο πατέρας του Λιούις Χάμιλτον έσπευσε να συγχαρεί τον Μαξ Φερστάπεν και τον πατέρα του.

Η ειδική εκπομπή του SPORT24, με τον Χάρη Σταύρου, τον Γιάννη Λημναίο και τον Μιχάλη Γεωργιάδη για την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.

TAGS FORMULA 1 MERCEDES F1 RED BULL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ