FORMULA 1

Φτωχός πλην τίμος ο Ρικιάρντο

Φτωχός πλην τίμος ο Ρικιάρντο

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο αποκάλυψε πως φέτος πληρώνεται από την Toro Rosso, προσθέτοντας γιατί ξόδεψε χρήματα για να βάλει σιδεράκια (!)

Ο Φερνάντο Αλόνσο έγινε πλουσιότερος κατά 35.000.000 ευρώ το 2011. Σε αυτό το ποσό αντιστοιχούσε το συμβόλαιο του στη Ferrari.

Αν ο οδηγός από το Οβιέδο βρισκόταν στην κορυφή της κλίμακας των αμειβομένων οδηγών στη Φόρμουλα 1, τότε ο Ντανιέλ Ρικιάρντο βρισκόταν στον... πάτο.

Ο νεαρός Αυστραλός πραγματοποίησε το 2011 το ντεμπούτο του στη Φόρμουλα 1 με την HRT, ωστόσο δεν πληρώθηκε, παρά μόνο εξασφάλισε τη θέση του (σ.σ. τα χρήματα κάλυψε η Red Bull).

Φέτος που μετακόμισε στην Toro Rosso ο 22χρονος οδηγός αποκάλυψε στους συμπατριώτες του ενόψει του Grand Prix της Μελβούρνης πως αμείβεται με 200.000 δολάρια.

" Το ταξίδι προς τη Φόρμουλα 1 είναι παράξενο. Αν φτάσεις εκεί όλα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Μοιάζει σαν να ανεβαίνεις σε μια σκάλα, αλλά δεν μπορείς να δεις τα οφέλη αν δεν καθιερωθείς", εξήγησε ο Ρικιάρντο.

Με τα χρήματα που κερδίζει τώρα " μπορώ για παράδειγμα να αγοράζω ένα τζιν παντελόνι, αλλά όχι μια έπαυλη". Ήδη ένα ποσό το επένδυσε στη... διόρθωση της οδοντοστοιχίας του.

" Σκέφτηκα πως για να παραμείνω προσγειωμένος, δεν έπρεπε να είμαι τόσο όμορφος. Οπότε γέμισα το στόμα μου με όμορφα μέταλλα", αστειεύτηκε σε συνέντευξη του σε εφημερίδα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ