FORMULA 1

Για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι

Ferrari Formula One driver Luca Badoer of Italy looks on in the pits while seating in his car during the second free practice ahead the Belgium Formula One Grand Prix in Spa-Francorchamps circuit , Belgium, Friday, Aug. 28 2009 . The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Michel Spingler)
Λούκα Μπαντοέρ AP

Ο Λούκα Μπαντοέρ έριξε την ευθύνη για την "καρατόμηση" του από τη Ferrari στους δημοσιογράφους.

Ο Μπαντοέρ στους δύο αγώνες που συμμετείχε, πέρασε τη γραμμή του τερματισμού πίσω από όλους τους υπόλοιπους. Αυτοί που ευθύνονται για την αντικατάσταση του είναι οι δημοσιογράφοι!
"Δεν καταλαβαίνουν πόσο κακό μπορούν να κάνουν με αυτά που γράφουν. Τα ΜΜΕ έπαιξαν ρόλο στην απόφαση της Ferrari να με αντικαταστήσει", εξήγησε ο Μπαντοέρ τον οποίο ο αγγλικός Τύπος βάφτισε "Look how bad you are" δηλαδή "κοίτα πόσο κακός είσαι".

Ο Μπαντοέρ θεωρεί ότι στον 3ο αγώνα του με τη Ferrari θα είχε σίγουρα καλύτερη απόδοση, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμ ποτέ.

Έδωσε πάντως την ευχή του στον διάδοχο του, Τζιανκάρλο Φιζικέλα, λέγοντας χαρακτηριστικά " είμαι ευτυχισμένος για αυτόν, γιατί υλοποίησε το όνειρο του να οδηγήσει για τη Ferrari. Θα τα πάει καλύτερα από εμένα, γιατί αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια στη Φόρμουλα 1 και γνωρίζει τα φετινά μονοθέσια. Μπορεί να διεκδικήσει άμεσα αποτελέσματα".




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ