FORMULA 1

Gilles Vivo, 30 χρόνια μετά!

Gilles Vivo, 30 χρόνια μετά!

Η Ferrari τίμησε την Τρίτη (8/5) τη μνήμη του Ζιλ Βιλνέβ στην 30η επέτειο του θανάτου του στην πίστα του Ζόλντερ. Δείτε το video.

H Ferrari 312Τ4 υπήρξε ένα από τα καλύτερα μονοθέσια που παρουσίασε η ιταλική ομάδα στη Φόρμουλα 1 και την Τρίτη (8/5) στο Φιοράνο πραγματοποίησε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Αφορμή στάθηκε η 30η επέτειος από το θάνατο του θρυλικού Ζιλ Βιλνέβ στην πίστα του Ζόλντερ στις δοκιμές του βελγικού Grand Prix.

Ο γιος του αδικοχαμένου Γαλλοκαναδού οδηγού που έφυγε από τη ζωή στα 32 χρόνια του, ο Ζακ Βιλνέβ οδήγησε το μονοθέσιο με το οποίο ο πατέρας του πήρε τρεις νίκες και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τον Τζόντι Σέκτερ.

Σύσσωμη η οικογένεια της Ferrari παραβρέθηκε στην εκδήλωση με επικεφαλής τον πρόεδρο Λούκα ντι Μοντετζέμελο και τους δύο οδηγούς, Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα.

Gilles Vivo, 30 χρόνια μετά!

Παρόντες ήταν οι μηχανικοί που συνεργάστηκαν με τον Ζιλ με πρώτο και καλύτερο τον τιμ μάνατζερ, Μάουρο Φορτζιέρι. Την προσπάθεια του Ζακ Βιλνέβ παρακολούθησαν η χήρα του Ζιλ Βιλνέβ, η Τζοάν και η κόρη του, Μελανί.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ