FORMULA 1

Γουέμπερ: "Ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα"

Γουέμπερ: "Ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα"

Να επιστρέψει στις θέσεις του βάθρου το συντομότερο δυνατό θέλει ο Μαρκ Γουέμπερ μετά την έκτη θέση που είχε στον αγώνα του Χόκενχαϊμ.

Ο Αυστραλός πιλότος, που έχει κερδίσει σε τρία Grand Prix φέτος είδε την απόδοσή του να είναι μειωμένη στο γερμανικό Grand Prix, συγκριτικά με αυτό της Βρετανίας, όπου κατέκτησε το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Όμως, η τρίτη θέση που κατέχει στην κατάταξη των πιλότων και η μικρή διαφορά του από τον Χάμιλτον (μόλις 21 βαθμοί) του επιτρέπει να δηλώνει ότι πολύ γρήγορα θα επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

"Διασκέδασα στο πρώτο μέρος του αγώνα, είχα μια μονομαχία με τον Λιούις, δεν ένιωθε πολύ καλά με τη μαλακή γόμα ελαστικών και καθυστερούσε. Όταν μπήκα για pit stop σκέφτηκα ότι θα κάνει το ίδιο, αλλά έμεινε για ακόμη ένα γύρο έξω", δήλωσε ο πιλότος της Red Bull για το πώς βίωσε τον αγώνα, ενώ δε δίστασε να προειδοποιήσει τους αντιπάλους του:

"Δεν ήμουν μέσα στη μάχη σήμερα, αλλά θα επιστρέψω. Υπάρχει ανταγωνισμός στην κορυφή και έτσι πρέπει να είναι, συνεπώς ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ