FORMULA 1

Γουέμπερ: "Δεν ήμουν γρήγορος"

Γουέμπερ: "Δεν ήμουν γρήγορος"

Ο Μαρκ Γουέμπερ εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος από την απόδοση του μονοθέσιού του, ενώ τόνισε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε έναν καλό αγώνα.

Ο Αυστραλός μπροστά στους συμπατριώτες του πήρε την 5η θέση, εκκινώντας από την τρίτη. Στις δηλώσεις του φάνηκε προβληματισμένος, ενώ στάθηκε στον παράγοντα ελαστικά.

Αρχικά ο πιλότος της Red Bull είπε:

" Δεν ήμουν γρήγορος σήμερα, όπως άλλωστε κι εχθές, στις κατατακτήριες δοκιμές. Πρέπει να βρούμε το γιατί. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα. Έχασα τη θέση μου από τον Fernando (Alonso) στα pit stop και δεν μπορούσα να αντιδράσω", για να συμπληρώσει:

" Ο Σεμπάστιαν έκανε πολύ καλό αγώνα, έδειξε τις δυνατότητες του μονοθεσίου μας αλλά δεν μπόρεσα να κινηθώ στον ίδιο ρυθμό, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό. Θα έπρεπε να είμαι κι εγώ στις μάχες για τις πρώτες θέσεις αλλά ήμουν πολύ πίσω. Ήταν δύσκολος αγώνας και παρότι πίεζα όσο μπορούσα, δεν έβλεπα αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, ακόμα είναι μόλις ο πρώτος αγώνας. Ανυπομονώ για τη Μαλαισία που πολύ θα ήθελα να ήταν κι αύριο αν γινόταν! Ήμουν σε διαφορετική στρατηγική σε σχέση με τον Σεμπάστιαν σήμερα, άρα έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά τον αγώνα μας. Είχα πρόβλημα με τα ελαστικά πολύ νωρίτερα από εκείνον και πρέπει να βρούμε γιατί".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ