FORMULA 1

Γουίτμαρς: "Την καλύτερη πρόταση στον Χάμιλτον"

Γουίτμαρς: "Την καλύτερη πρόταση στον Χάμιλτον"

Ο Μάρτιν Γουίτμαρς αναφέρθηκε διεξοδικά στις διαπραγματεύσεις της McLaren με τον Λιούις Χάμιλτον, εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα του έκανε την καλύτερη προσφορά στον οδηγό.

Ο Μάρτιν Γουίτμαρς εξέφρασε την άποψη πως η McLaren δεν θα... υποφέρει από την αποχώρηση του Λιούις Χάμιλτον για τη Mercedes.

Ο επικεφαλής της McLaren απάντησε σε ερωτήσεις ενόψει του Grand Prix Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα και φυσικά τη συζήτηση μονοπώλησε η αποχώρηση του Χάμιλτον.

Ο Γουίτμαρς που γνωρίζει τον Χάμιλτον από την πρώτη ημέρα που ο δεύτερος πέρασε το κατώφλι της McLaren σε ηλικία 13 ετών εξέφρασε την άποψη πως η McLaren έκανε την καλύτερη προσφορά στον Χάμιλτον.

"Πιστεύω πως ο Λιούις είναι ένας κορυφαίος οδηγός και δεν υποτιμήσαμε το γεγονός πως θα τραβούσε το ενδιαφέρον κι άλλων στη Φόρμουλα 1. Γνωρίζαμε πως ο Λιούις ήταν περιζήτητος και για αυτό του κάναμε μια πρόταση. Η πρόταση που κάναμε ήταν η υψηλότερη, θέλω να πιστεύω, από κάθε άλλο οδηγό αναφορικά με τα χρήματα που θα παίρνει ή θα πάρει του χρόνου. Νομίζω πως κάναμε καλή προσφορά, όμως έπρεπε να κοιτάξουμε κι άλλες επιλογές", σχολίασε ο Γουίτμαρς.

Πριν ανακοινωθεί η συμφωνία της Mercedes με τον Χάμιλτον ο Γουίτμαρς είχε πει πως δεν διέθετε plan b σε περίπτωση που θα απαντούσε αρνητικά ο Χάμιλτον. Από ότι φάνηκε υπήρχε δεύτερο σχέδιο και αφορούσε τον Σέρχιο Πέρες.

" Κάναμε πολλές συζητήσεις με την ομάδα μάνατζμεντ του Λιούις. Η παρουσία του αποτελεί κέρδος για κάθε ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όμως στο τέλος ο Λιούις έπρεπε να πάρει την απόφαση, την πήρε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε όλοι μας μπροστά".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ