FORMULA 1

GP Ιαπωνίας: Ο Γκασλί είδε τελευταία στιγμή έναν γερανό μέσα στην πίστα και ξύπνησε μνήμες Μπιανκί

GP Ιαπωνίας: Ο Γκασλί είδε τελευταία στιγμή έναν γερανό μέσα στην πίστα και ξύπνησε μνήμες Μπιανκί
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πιερ Γκασλί είδε τελευταία στιγμή μπροστά του τον γερανό που μπήκε για να πάρει το μονοθέσιο του Σάινθ και εξέφρασε τα παραπονά του για αυτό θυμίζοντας τι είχε συμβεί στην ίδια πίστα με τον Ζουλ Μπιανκί.

Μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή αντιμετώπισε ο Πιερ Γκασλί. Ο Γάλλος οδηγός της Alpha Tauri ήταν έξαλλος κατά τη διάρκεια της κόκκινης σημαίας με τους ανθρώπους της πίστας και είχε έναν καλό λόγο για αυτό.

Ο Γκασλί κατά τη διάρκεια της επιστροφής του προς το pit lane είδε ξαφνικά μπροστά του ένα βοηθητικό όχημα και του ξύπνησαν μνήμες.

"Τι είναι αυτό; Ένας γερανός στην πίστα; Πέρασα ακριβώς δίπλα του. Είναι ανεπίτρεπτο. Θυμηθείτε τι είχε γίνει. Δεν το πιστεύω" ακούγεται να λέει στο team radio.

Φυσικά αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο Γκασλί ήταν το θανατηφόρο ατύχημα που είχε το 2014 στην ίδια πίστα ο Ζουλ Μπιανκί ο οποίος έπεσε στο πίσω μέρος ενός αντίστοιχου οχήματος με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη ζωή του μετά από πολύμηνη μάχη το 2015.

Αν στο παραπάνω προσθέσουμε τη στενή φιλική σχέση που είχαν ο Γκασλί με τον Μπιανκί καταλαβαίνει κανείς εύκολα το λόγο που ήταν έξαλλος ο Γάλλος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ