FORMULA 1

H HRT έχει μετακόμιση, όχι δοκιμές

H HRT έχει μετακόμιση, όχι δοκιμές

Η ΗRT ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στις δοκιμές εξέλιξης στο Μουτζέλο την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς εγκαθίσταται οριστικά στην Caja Magica.

Θα περίμενε κανείς πως μια ομάδα που έλαμψε διά της απουσίας της από τις επίσημες δοκιμές στη Χερέθ και στη Βαρκελώνη πριν από την έναρξη της σεζόν, θα χρησιμοποιούσε την ευκαιρία για νέες δοκιμές.

Η HRT ακολουθεί δικό της πρόγραμμα και ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στις δοκιμές του Μουτζέλο την ερχόμενη εβδομάδα. Κι ας έχει το πιο αργό μονοθέσιο. H HRT είναι η μοναδική από τις ομάδες της F1 που θα είναι απούσα από την ιταλική πίστα.

" Η αρχή της σεζόν ήταν λίγο βιαστική για εμάς και από την ημέρα που έγινε το set up των μονοθεσίων, δουλεύουμε σε αυτά στα Grand Prix. Η ομάδα και όλο το υλικό επέστρεψαν στην Ισπανία μετά το Μπαχρέιν και αφού είχαν "πετάξει" για την Αυστραλία στις αρχές του Μαρτίου. Για πρώτη φορά όλα βρίσκονται στη βάση μας, στην Caja Magica στη Μαδρίτη. Η μετακόμιση είναι πολύ σημαντική για εμάς και με το να μην πάμε στο Μουτζέλο, μπορούμε να προετοιμάσουμε το μονοθέσιο για το ισπανικό Grand Prix", σχολίασε ο επικεφαλής Λουίς Πέρεθ-Σάλα.

Αντίθετα στο Μουτζέλο, πίστα που ανήκει στη Ferrari, θα βρίσκονται από την Πρωτομαγιά έως και τις 3 Μαΐου και οι δύο οδηγοί της Ferrari, ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Φελίπε Μάσα και το δίδυμο της Lotus, ο Κίμι Ράικονεν και ο Ρομαίν Γκροζάν.

Δεν αποκλείεται να συμμετέχει και ο Λιούις Χάμιλτον στις δοκιμές, ενώ την ομάδα των οδηγών της Φόρμουλα 1 κλείνουν οι Χέικι Κοβαλάινεν και Βιτάλι Πετρόβ για την Caterham.

Στις δοκιμές που διεξάγονται για πρώτη φορά στο Μουτζέλο μετά το 2007 θα λάβουν μέρος ως επί το πλείστον οι οδηγοί εξέλιξης των ομάδων.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ