FORMULA 1

H Lotus ξαναβρήκε το χιούμορ της

H Lotus ξαναβρήκε το χιούμορ της

Με απανωτά tweets η Lotus διασκέδασε με τις φήμες περί εμπλοκής του Τζιν Χάας στην ομάδα. Ο Αμερικανός έχει εξασφαλίσει άδεια για να συστήσει μια καινούργια ομάδα στη Φόρμουλα 1.

Ημέρα... ξεκούρασης για τις ομάδες της Φόρμουλα 1 στη Βαρκελώνη ενόψει των δοκιμών εξέλιξης το προσεχές διήμερο. Η Lotus βρήκε ευκαιρία να... κάνει χιούμορ με τη φημολογία περί εξαγοράς της από τον Αμερικανό εκατομμυριούχο Τζιν Χάας.

Ο τελευταίος είναι ιδιοκτήτης μιας επιτυχημένης ομάδας στο NASCAR και τον προηγούμενο μήνα εξασφάλισε άδεια δημιουργίας μιας νέας ομάδας στη Φόρμουλα 1.

Γράφτηκε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει έτοιμη μια από τις ομάδες που έχουν οικονομικές δυσκολίες όπως είναι η Lotus, η Caterham και η Marussia.

Μέσα από μια σειρά από tweets η Lotus αναζητεί τον Χάας στο μότορχομ της στη Βαρκελώνη. Ανακοίνωσε δε πως το νέο πρόσωπο στις δοκιμές θα είναι ο Σαρλ Πικ που θα οδηγήσει την πρώτη ημέρα (Τρίτη) και στη συνέχεια θα δώσει τη σκυτάλη στο Παστόρ Μαλντονάντο.

Ο Πικ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Caterham, έχασε τη θέση του και υπέγραψε συμφωνία ως τρίτος οδηγός με την ομάδα του Ένστοουν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ