FORMULA 1

H McLaren ανακοίνωσε Πέρες!

H McLaren ανακοίνωσε Πέρες!

Την Μερσέντες πρόλαβε η ΜcLaren και ανακοίνωσε την φυγή Χάμιλτον και την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό Σέρχιο Πέρες.

Και εκεί που περιμέναμε την Μερσέντες να ανακοινώσει την έλευση Χάμιλτον έκανε την έκπληξη η McLaren, ρίχνει τίτλους τέλους στη συνεργασία της με τον Χάμιλτον και καλωσόριζει τον 22χρόνο Μεξικανό οδηγό Σέρχιο Πέρες.

Με σπουδαία λόγια υποδέχονται τον Πέρες στην ομάδα και δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν, λιτά βέβαια, τον Λιουίς Χάμιλτον.

Το αφεντικό της MacLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς για τον Χάμιλτον τόνισε:

" Είναι σωστό να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να μεταφέρω στον Λιούις τις ευχαριστίες μας. Έγραψε ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής του και της καριέρας μαζί μας και ήταν και πάντα θα είναι, ένα τέλειο μέλος ενός κλειστού κλαμπ, αυτού των παγκόσμιων πρωταθλητών της McLaren.

Είναι αυτονόητο ότι όλοι του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον, όπως ακριβώς επίσης αυτονόητο είναι ότι ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ο Σέρχιο, θα γίνει μέλος αυτού του αποκλειστικού κλαμπ".

Ο Σέρχιο Πέρες για την σπουδαία ευκαιρία που του δίνεται στην καριέρα του δήλωσε:

"Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που γίνομαι πιλότος της Vodafone McLaren Mercedes. Το όνομα McLaren είναι ένα από τις τα σπουδαιότερα στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Για περισσότερα από 40 χρόνια η McLaren είναι μια ομάδα που εμπνέει κάθε οδηγό αγώνων να οδηγήσει γι αυτήν. Μεγάλωσα με τις απίστευτες ιστορίες των πολλών θριάμβων και παγκόσμιων τίτλων του Σένα με τη McLaren - και με τιμά πραγματικά το ότι με επέλεξαν για συνεργάτη του Τζένσον από το 2013 και μετά."

"Έχω ξοδέψει το 2012 δουλεύοντας σκληρά για να αποδείξω τις δυνατότητές μου, αλλά πάντα παραμένω ταπεινός και συγκεντρωμένος. Είμαι και θα είμαι ευγνώμων στον Πέτερ Ζάουμπερ και σε όλη την ομάδα της Ζάουμπερ για την πίστη τους σε μένα και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να τρέξω στη Φόρμουλα 1."

"Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου οικογένεια, που με ενθάρρυνε σε κάθε στροφή, και τελευταίους αλλά παρά πολύ σημαντικούς του ανθρώπους από το Μεξικό, την πατρίδα μου, που για την απίστευτη υποστήριξή τους θα κάνω τα πάντα για να τους ανταμείβω με τις μελλοντικές μου επιτυχίες."

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ