FORMULA 1

H νέα ING Renault

H νέα ING Renault
New Image

Η ομάδα της ING Renault F1 λάνσαρε επίσημα σήμερα το μοντέλο R27 για το 2007 με τα χρώματα της ING

Ο CEO του ING Group, κ. Michel Tilmant, o Πρόεδρος της Oμάδας ΙNG Renault F1, κ. Alain Dassas, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault F1, κ. Flavio Briatore αποκάλυψαν το αυτοκίνητο μαζί με τους οδηγούς, Giancarlo Fisichella και Heikki Kovalainen, καθώς η Ομάδα ING Renault F1 ξεκινά τη σαιζόν-πρόκληση για το 2007.
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ING για τη τριετή χορηγία με την Ομάδα Renault F1 το Νοέμβριο, η ομάδα θα αναφέρεται από εδώ και στο εξής ως "Oμάδα ΙΝG Renault F1".

Μέσα από τη χορηγία αυτή η ING θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα του brand της ως ένας από τους κυρίαρχους παγκόσμιους, οικονομικούς οργανισμούς, ο οποίος παρέχει τραπεζικές, ασφαλιστικές και επενδυτικές υπηρεσίες σε πάνω από 60 εκατομμύρια πελάτες σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνά τα 850 εκατομμύρια και με την ING ενεργή σε 15 από τις 17 χώρες που φιλοξενούν τα Grand Prix, η F1 παρέχει μια ασυναγώνιστη ευκαιρία για την ING να ενισχύσει τo παγκόσμιο brand της. Η ΙΝG θα υποστηρίξει επίσης τη χορηγία της Ομάδας ING Renault F1 με μια στοχευμένη καμπάνια διαφήμισης και marketing.

Το 2007 θα κάνει το ντεμπούτο του ο κ. Heikki Kovalainen, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της F1, μαζί με τον κ. Giancarlo Fisichella, ο οποίος είναι για τρίτη χρονιά στην ομάδα. Ο Giancarlo και ο Heikki θα δημιουργήσουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία συνδυάζει ανερχόμενο ταλέντο και αποδεδειγμένη αγωνιστική δεινότητα. Θα υποστηρίζονται από τους test-drivers Nelson Piquet Jr. και Ricardo Zonda.

O κ. Michel Tilmant, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ING Group, δήλωσε: " Το πρόγραμμα για τη Φόρμουλα 1 είναι μια χορηγική πρωτοβουλία, η οποία θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την αναγνωρισιμóτητα μιας ενοποιημένης μάρκας ING σε όλο τον κόσμο. Η Φόρμουλα 1 είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη πλατφόρμα για ένα παγκόσμιο χορηγικό πρόγραμμα, καθώς έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε ένα ευρύ κοινό. Επιλέξαμε τη Renault για το ρεκόρ επιτυχιών της σαν ομάδα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας με την Ομάδα F1 Renault ενισχύει τους στόχους μας για ομαδική εργασία, εμπνέοντας μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης και συνεχούς εξέλιξης. Είμαι σίγουρος ότι η Ομάδα ING Renault F1 θα παραμείνει πολύ ανταγωνιστική στα επόμενα χρόνια. Εύχομαι στην ομάδα πολλές επιτυχίες στην σαιζόν που έρχεται".

Ο κ. Flavio Briatore, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Ομάδας ING Renault F1, δήλωσε: " Αυτός δεν είναι χρόνος αλλαγής για την Ομάδα ING Renault F1. Πάντα υποστηρίζαμε ότι αυτό που μετράει είναι η ομάδα και ότι η επιτυχία προέρχεται από το πνεύμα ομαδικότητας που μας ενώνει. Το 2007 είναι μια φανταστική ευκαιρία να αποδείξουμε ακριβώς αυτό. Υπάρχουν κάποιες μεγάλες αλλαγές αυτή τη σαιζόν, όχι μόνο στη Renault, αλλά σε όλες τις ομάδες. Πιστεύουμε στις επιλογές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε περισσότερες επιτυχίες το 2007. Θα είναι ένας χρόνος σκληρού ανταγωνισμού σε κάθε επίπεδο. Αυτές είναι οι συνθήκες που επιτρέπουν στις καλύτερες ομάδες να λάμψουν. Και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε".









TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ