FORMULA 1

Hamilton: "Έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες"

Großer Preis von Spanien 2017, Samstag - Wolfgang Wilhelm
Großer Preis von Spanien 2017, Samstag - Wolfgang Wilhelm DAIMLER AG

O Lewis Hamilton εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μάχη με τον Sebastian Vettel.

Ένας ακόμα αγώνας αποτελεί παρελθόν στο πλαίσιο των 20 στάσεων του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, άλλο ένα Grand Prix όπου συνεχίστηκε η μάχη των Lewis Hamilton και Sebastian Vettel. Ο Βρετανός είχε την pole, ο Γερμανός έστριψε πρώτος και τελικά ήταν ο οδηγός της Mercedes αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία.

Έτσι η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους έξι βαθμούς, με τον καθένα τους να έχει από δύο νίκες. Κι όλα αυτά σε έναν αγώνα όπου κοντραρίστηκαν... στο όριο, με τα μονοθέσιά τους ακόμα και να ακουμπούν μετά το δεύτερο pit stop του πιλότου της Ferrari. Μιλώντας στο βάθρο του σιρκουί της Καταλούνια, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είχε παρά μόνο καλά λόγια να πει.

"Έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες. Ο Seb ήταν πολύ κοντά μου και απίστευτα γρήγορος. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά στην εκκίνηση. Νόμιζα πως έκανα σωστά όλα όσα έπρεπε να κάνω αλλά είχα σπινάρισμα. Στη μεταξύ μας μάχη όταν βγήκε από το pit lane, ένιωσα πως δεν είχα κάπου αλλού να πάω. Όμως όπως και να έχει, έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες. Ήταν γενικά σκληρό Grand Prix. Δεν πονάει ο αυχένας μου αλλά πρέπει να έχασα δύο κιλά σήμερα. Τα μονοθέσια είναι πολύ γρήγορα, αυτό σε ξεζουμίζει. Ειδικά αν έχεις τέτοια μάχη. Ο Vettel οδήγησε φανταστικά και είναι προνόμιο για εμένα να μάχομαι ενάντια σε έναν τόσο καλό οδηγό", είπε ο 32χρονος.

Photo Credits: Mercedes Media Site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ