FORMULA 1

Η αφιέρωση του Αλόνσο

Η αφιέρωση του Αλόνσο
Βάθρο Σιγκαπούρης

Στον Φλάβιο Μπριατόρε αφιέρωσε ο Φερνάντο Αλόνσο την τρίτη θέση στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.

" Η ομάδα ήταν εκπληκτική όλη τη σεζόν. Οι μηχανικοί μας, όλοι στο εργοστάσιο έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν. Κάποιες στιγμές παίρνουνε καλά αποτελέσματα, άλλες είμαστε άτυχοι", τόνισε ο Ισπανός που προκάλεσε αμηχανία με τα όσα είπε στη συνέχεια.

" Αυτό το βάθρο τη συγκεκριμένη στιγμή που ήρθε. Ξέρετε είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Πιστεύω ότι την αφήσαμε πίσω μας και τώρα θα συγκεντρωθούμε στους εναπομείναντες αγώνες. Αφιερώνω αυτό το βάθρο στον Φλάβιο. Βρίσκεται στο σπίτι του, αλλά ένα μέρος αυτής της επιτυχίας του ανήκει δικαιωματικά".

Στον Μπριατόρε και όχι στον Πατ Σίμοντς. Ο Μπριατόρε άλλωστε είναι ο μάνατζερ του Αλόνσο αν και εικονικά εμφανίζεται ένας Ισπανός εκπρόσωπος.

Χάμιλτον: "Δεν ήταν εύκολη νίκη"

Σε όλους εμάς τους υπόλοιπους φάνηκε ότι ο Λιούις Χάμιλτον πήρε μία εύκολη νίκη. Ο οδηγός της McLaren διαφωνεί:

" Ήταν δύσκολος αγώνας. Νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος όλων μας. Οι συνθήκες έκαναν αυτό τον αγώνα πολύ δύσκολο. Γενικά, όλα πήγαν κατ' ευχήν για εμένα. Έκανα καλή εκκίνηση και έχτισα μία καλή διαφορά. Πρόσεξα τα λάστιχα μου και διατήρησα τον έλεγχο".

Μοναδικό ψεγάδι ήταν το πρόβλημα με το KERS στους πρώτους γύρους. Ο Χάμιλτον ενημερώθηκε να το απενεργοποιήσει, αλλά ο ίδιος υποστήριξε ότι δούλευε μια χαρά. Τώρα στρέφει το ενδιαφέρον του προς τη Σουζούκα το επόμενο σαββατοκύριακο, μία πίστα για την οποία έχει ακούσει πολλά, όμως δεν έχει τρέξει ποτέ σε αυτή.

Την καλύτερη χρονικά στιγμή ανέβηκε ο Τίμο Γκλοκ στο βάθρο με το Grand Prix της Ιαπωνίας να βρίσκεται προ των πυλών.

" Τα έκανα μούσκεμα στην πρώτη στροφή. Γνώριζα ότι δεν μπορούσα να κινηθώ στον ίδιο ρυθμό με τους πρώτους, οπότε συγκεντρώθηκα στο τι θα μπορούσα να καταφέρω με το μονοθέσιο μου".
















TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ