FORMULA 1

Η αφιέρωση του Φέτελ

Η αφιέρωση του Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αφιέρωσε την πρώτη πολ ποζίσιον της χρονιάς στην ομάδα της Red Bull Racing. Ο Γερμανός περιμένει ένα δυνατό αγώνα στο Μπαχρέιν.

Η Red Bull Racing δούλεψε στις αδυναμίες της και παρουσίασε ένα δυνατό μονοθέσιο στο Μπαχρέιν στον τέταρτο αγώνα της σεζόν.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αφιέρωσε την πρώτη πολ ποζίσιον της σεζόν σε όλη την ομάδα της Red Bull Racing για τη δουλειά που έγινε, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους τρεις πρώτους αγώνες.

" Σίγουρα αισθάνομαι υπέροχα και αυτή την πολ την αφιερώνω στην ομάδα και σε όλους τους μηχανικούς. Δεν ήταν εύκολο το ξεκίνημα της χρονιάς για εμάς. Σίγουρα οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, ωστόσο πάνω από όλα είναι τι περιμέναμε από εμάς. Δουλέψαμε σκληρά στο μονοθέσιο για να βρούμε το σωστό τρόπο να συνεχίσουμε. Τα παιδιά (μηχανικοί) δεν κοιμήθηκαν αρκετά στους τελευταίους αγώνες. Προηγήθηκε ένας δύσκολος αγώνας στην Κίνα με λίγο ύπνο, οπότε είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην πρώτη θέση της εκκίνησης", σχολίασε ο Γερμανός οδηγός.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια του και σε εκείνη του Μαρκ Γουέμπερ πρόσθεσε "και οι δυο μας οφείλουμε το αποτέλεσμα στην ομάδα. Το μονοθέσιο είναι εξαιρετικό ολόκληρο το σαββατοκύριακο. Δεν ξεκίνησα καλά στο Q1 και στο Q2, αλλά γνώριζα πως με έναν καλό γυρό θα τα κατάφερνα. Είμαι ευτυχισμένος".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ