FORMULA 1

Η αποκάλυψη της Honda

Η αποκάλυψη της Honda

Την πρώτη εικόνα του κινητήρα V6 που θα χρησιμοποιεί η McLaren από το 2015 παρουσίασε η Honda. Η αναφορά στο οδηγικό δίδυμο της βρετανικής ομάδας την επόμενη χρονιά.

Οι κινητήρες της Honda έγραψαν ιστορία στη Φόρμουλα 1 ειδικά την περίοδο 1986-1991 και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και ο ιαπωνικός κολοσσός στην επιστροφή του στο σπορ το 2015.

Η Honda απάντησε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σημαντική καθυστέρηση και έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του V6 που θα χρησιμοποιεί η McLaren το 2015.

Θα υπάρξουν δε και ηχητικά ντοκουμέντα κατά τη διάρκεια του Grand Prix Ιαπωνίας την Κυριακή (5/10) στη Σουζούκα σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο Γιασουχίσα Αράι, επικεφαλής του πρότζεκτ της Φόρμουλα 1 της Honda, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κανένα νέο για το δίδυμο των οδηγών της McLaren το 2015. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία ο Φερνάντο Αλόνσο υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα το συμβόλαιο του με τη McLaren.

H Honda αποχώρησε από τη Φόρμουλα 1 στο τέλος του 2008 εξαιτίας (και) της οικονομικής κρίσης. Την ομάδα αγόρασε ο Ρος Μπρον και ως Brawn GP κατέκτησε το πρωτάθλημα των κατασκευαστών το 2009 και των οδηγών με τον Τζένσον Μπάτον.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ