FORMULA 1

Η έλλειψη κινητήρων δεν σκιάζει την Ferrari

Η έλλειψη κινητήρων δεν σκιάζει την Ferrari

Οι Φερνάντο Αλόνσο και Στέφαντο Ντομενικάλι δεν ανησυχούν για την έλλειψη κινητήρων. Έτοιμος για τη Σιγκαπούρη ο Μάσα.

Ο δρόμος για την κατάκτηση του τίτλου είναι δύσκολος για την Ferrari. Τόσο οι 21 πόντοι που χωρίζουν τον Φερνάντο Αλόνσο από τη κορυφή, όσο και το γεγονός ότι η Scuderia δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλους κινητήρες, καθιστούν την υπόθεση "τίτλος" ακόμα δυσκολότερη.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari, που βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου, δε δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα, για το γεγονός ότι δεν έχει στη διάθεσή του άλλο κινητήρα, δείχνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του.

Στο Grand Prix της Μόντσα, o Αλόνσο πανηγύρισε την τρίτη του φετινή νίκη, έχοντας χρησιμοποιήσει τον τελευταίο διαθέσιμο κινητήρα. Έτσι, στους τελευταίους πέντε αγώνες οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας, θα προσεύχονται μη στραβώσει κάτι με τους κινητήρες.

" Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για μηχανικά προβλήματα, καθώς οι κινητήρες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερο", δήλωσε ο Αλόνσο, για να συμπληρώσει ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι:

" Είναι ένα σιρκουί δρόμου, όπου οι κινητήρες είναι μικρότερης σημασίας".

Τρίτη και OXI φαρμακερή

Από την πλευρά του ο Φελίπε Μάσα εστιάζει στο γεγονός ότι δεν του πηγαίνει καλά η Σιγκαπούρη. Στον πρώτο αγώνα, ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε από την pole position, αλλά ένα καταστροφικό pit stop τον "βύθισε" στις τελευταίες θέσεις.

Την περασμένη χρονιά λόγω του γνωστού του τραυματισμού δεν κατάφερε να πάρει μέρος. Για το συγκεκριμένο γεγονός σχολίασε:

" Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ξέρουμε ότι σε βροχή η κατάσταση της πίστας δεν θα είναι καλή. Μου αρέσει αυτό το σιρκουί, το 2008 ήμουν στην pole position και είχα καλό ρυθμό μέχρι την ώρα που πήγα να ανεφοδιαστώ".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ