FORMULA 1

Η Ferrari αρνείται τα... ευρώ του Αλόνσο

Η Ferrari αρνείται τα... ευρώ του Αλόνσο

Oργισμένοι στη Ferrari διέψευσαν πως ο Φερνάντο Αλόνσο αμείβεται με 30.000.000 ευρώ ετησίως. Πάντως ο πρόεδρος της εταιρείας έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού.

Αν σκεφτεί κανείς πως το συμβόλαιο του Φερνάντο Αλόνσο στη Ferrari το καλύπτει η τράπεζα Santander ή έστω το μεγαλύτερο μέρος του, ίσως έχει βάση ο πανικός στην ιταλική ομάδα.

Ένας Ισπανός εκατομμυριούχος οδηγός, μια ισπανική τράπεζα κι ενώ η κατάσταση στη χώρα της Ιβηρικής είναι απελπιστική δεν αποτελούν καλή διαφήμιση για κανέναν.

Έτσι λοιπόν η Ferrari διέψευσε οργισμένη την πληροφορία πως ο Ισπανός " πληρώνεται με 30.000.000 ευρώ το χρόνο ή σχεδόν με όσα κερδίζουν μαζί οι οδηγοί της McLaren", ανέφερε το blog "The Horse Whisperer" στην ιστοσελίδα της Scuderia.

Αναφέρεται στην ετήσια έρευνα του ""Business Book GP 2012". Ο συντάκτης προσθέτει " τα πράγματα δεν είναι πια όπως παλιά, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα, το τροπάριο είναι το ίδιο. Η Ferrari ξοδεύει περισσότερα από καθέναν. Κρίμα γιατί η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, όπως και το γνωρίζουν όσοι δουλεύουν σε αυτό τον χώρο".

Αυτό που δεν αρνείται κανείς στη Ferrari είναι η ανεκτίμητη αξία του Αλόνσο. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Λούκα ντι Μοντετζέμολο χαρακτήρισε τον οδηγό από το Οβιέδο ως " τον καλύτερο στον κόσμο" και συνέκρινε τη συμπεριφορά του με εκείνη του Μίκαελ Σουμάχερ". Ένα κοπλιμέντο δεν κοστίζει και τίποτα άλλωστε.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ