FORMULA 1

Η Ferrari είναι εδώ!

Η Ferrari είναι εδώ!
μασα

Θριάμβευσαν τα δύο μονοθέσια της Ferrari στις δύο πρώτες ανεπίσημες δοκιμές στη πίστα του Μάνι Κουρ

"Τα δόντια τους έδειξαν" τα κόκκινα Ιταλικά μονοθέσια στις ανεπίσημες δοκιμές του Μάνι Κουρ αποδυκνείοντας περίτρανα πως η Ferrari είναι εδώ!
Κόκκινο 1-2 με ταχύτατο Ραΐκόνεν

Στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, ο Κίμι Ραΐκόνεν με χρόνο 1:15.382 ήταν ταχύτερος όλων έχοντας πίσω του στη δεύτερη θέση τον ομόσταβλό του Φελίπε Μάσα, οποίος ήταν 0.065 δευτερόλεπτα πιο αργός.

Το τρίτο καλύτερο χρόνο πέτυχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, ενώ στη τέταρτη και πέμπτη θέση βρέθηκαν οι Νίκο Ρόζμπεργκ με Williams και Ντέιβιντ Κούλθαρντ με Red Bull αντίστοιχα.

Έκτος ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λιούις Χάμιλτον, καθώς το μονοθέσιο του είχε πρόβλημα θερμοκρασίας, έβδομος ο πιλότος της BMW Νίκι Χάιντφιλντ, όγδοος ο Άλεξ Βούρτζ με Williams, ένατος ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα που επέστρεψε ύστερα απο το ατύχημα του Καναδά, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Ιταλός πιλότος της Toyota, Γιάρνο Τρούλι.

Ferrari 1-2 again με άτυπο νικητή το Μάσα



Στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά η "σκουντερία" πέτυχε και πάλι το 1-2, αλλά αυτή τη φορά άτυπος νικητής ήταν ο Φελίπε Μάσα, έχοντας πίσω του τον Κίμι Ραΐκόνεν. Στη τρίτη θέση υπήρξε η μεγάλη έκπληξη με τον οδηγό της Toro Rosso Σκοτ Σπιντ, να πραγματοποιεί το τρίτο ταχύτερο γύρο.

Ο Λιούις Χάμιλτον βελτίωσε το χρόνο του σε σχέση με τις πρώτες δοκιμές, και βρέθηκε τέταρτος, μια θέση πιο ψηλά απο τον έτερο πιλότο της Toro Rosso, Βιταντόνιο Λιουίτζι.

Έκτος ήταν ο βετεράνος οδηγός της Red Bull, Ντέιβιντ Κούλθαρντ, έβδομος ο Νίκο Ρόζμπεργκ με Williams, όγδοος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο, ένατος ο Άντονι Ντάβιντσον με Super Aguri ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Γερμανός πιλότος της Toyota, Ράλφ Σουμάχερ.












TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ