FORMULA 1

Η γρήγορη βόλτα του Φέτελ στο Νιου Τζέρσεϊ

Η γρήγορη βόλτα του Φέτελ στο Νιου Τζέρσεϊ

Δείτε τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ να οδηγεί στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ δυστυχώς όχι με την RB8 (videos).

Μετά το τέλος του Grand Prix του Μόντρεαλ δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 που αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα, προκειμένου να καλύψουν υποχρεώσεις των χορηγών τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής οδήγησε στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ, στους δρόμους του οποίου θα διεξάγεται από το 2013 το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Γερμανός οδηγός της Red Bull δεν χρησιμοποίησε την RB8, αλλά ένα αυτοκίνητο της μάρκας Ιnfiniti, ενός εκ των χορηγών της Red Bull Racing.

Παρομοίασε τους αμερικάνικους δρόμους με την πίστα του Σπα. Σε γενικές γραμμές χαρακτήρισε ευχάριστη και μοναδική την εμπειρία, ενώ φυσικά χαρακτήρισε απίστευτη τη θέα με τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

Αργότερα την ίδια ημέρα ο Φέτελ φόρεσε το καρό του πουκάμισο και πήγε ως καλεσμένος στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν, όπου και μίλησε για τη βόλτα του στο Νιου Τζέρσεϊ.

Το πρώτο Grand Prix των ΗΠΑ θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2013 μια εβδομάδα μετά το Grand Prix του Καναδά. Τον Νοέμβριο του 2013 θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας επί αμερικανικού εδάφους στο Όστιν του Τέξας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ