FORMULA 1

Η McLaren κουνάει... μαντήλι σε Αλόνσο

Η McLaren κουνάει... μαντήλι σε Αλόνσο
New Image

Εξαιρετικά αμφίβολο θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Φερνάντο Αλόνσο στη McLaren (video)

Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι ένα παχυλό συμβόλαιο (με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 15 εκ.ευρώ) προκειμένου να αφήσει την Renaut και να μετακομίσει στην αγγλική εταιρεία, φαίνεται ότι είναι στα μαχαίρια με τον ομόσταβλό του, Λουίς Χάμιλτον, γεγονός που έχει κάνει άνω-κάτω την ομάδα.
Η ισπανική Marca αποκάλυψε την Δευτέρα (6/8) ότι ο Αλόνσο έθεσε στους ανθρώπους της McLaren τελεσίγραφο λέγοντας "ή εγώ ή ο Χάμιλτον", και απ'ότι φαίνεται την επόμενη σεζόν θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πιλότων!

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη (7/8) η αγγλική εφημερίδα "The Times", ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρον Ντένις, ενημέρωσε τον Ισπανό πιλότο ότι είναι ελεύθερος να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν, μή αντέχοντας άλλο την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλόνσο και τον Χάμιλτον

"Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι του είπαν πως είναι ελεύθερος να φύγει, καθώς έχουν μπουχτίσει με τα καμώματά μου. Ο Ρον είναι πραγματικά τσαντισμένος και με τους δύο οδηγούς", ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα προσκείμενη πηγή στον Αλόνσο, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Όσον αφορά τον νέο σταθμό στην καριέρα του Αλόνσο (το συμβόλαιο πάντως που υπέγραψε με την McLaren έχει ισχύ μέχρι το 2009), έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα σενάρια: είτε θα πάρει μετεγγραφή στη Ferrari παίρνοντας τη θέση του Μάσα, ή θα επιστρέψει στη Renaut αντικαθιστώντας τον Φισικέλα, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείονται οι περιπτώσεις των BMW Sauber και Toyota.

Δείτε τι έγινε στα δοκιμαστικά της Ουγγαρίας












TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ