FORMULA 1

Η νίκη του Ρόσμπεργκ με τα μάτια ενός Έλληνα

Η νίκη του Ρόσμπεργκ με τα μάτια ενός Έλληνα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναδείχθηκε πρωταθλητής της Β' κατηγορίας της Γαλλίας με την Μονακό και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά και τη νίκη του Ρόσμπεργκ στο Grand Prix του πριγκιπάτου. Video

Το πριγκιπάτο του Μονακό εκτός από την ομορφιά και την αίγλη που διαθέτει, ξεχωρίζει επίσης για την ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά κυρίως για το Grand Prix της Formula 1 που διεξάγεται στους δρόμους της πόλης, με φόντο ένα εντυπωσιακό τοπίο.

Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα της Μονακό με τον Γιώργο Τζαβέλλα στις τάξης της ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β' Γαλλίας.

Το ίδιο σαββατοκύριακο το πριγκιπάτο εκτός από την άνοδο της ομάδας, ζούσε στους ρυθμούς και του έκτου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Η νίκη του Ρόσμπεργκ με τα μάτια ενός Έλληνα

Με την ευκαιρία του Grand Prix, ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο μεγάλο αυτό γεγονός, απαλλαγμένος πλέον από το άγχος, καθώς η ομάδα του πέτυχε τον στόχο της.

Η νίκη του Ρόσμπεργκ με τα μάτια ενός Έλληνα

Ο διεθνής αριστερός μπάκ, συνοδευόμενος από την μητέρα του και πρόεδρο της Δόξας Βύρωνα Ματθίλδη Μαρνέρη παρακολούθησαν από κοντά τον Ρόσμπεργκ να κερδίζει πρώτος την καρό σημαία και μιλώντας στο Sport24.gr, τόνισε χαρακτηριστικά πως " Είναι πολύ εντυπωσιακό να παρακολουθείς από κοντά αγώνα Formula 1 και ειδικά του Μονακό.

Τέσσερις μήνες προετοιμάζονται εδώ για να είναι όλα έτοιμα και έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου είναι το πιο κοσμοπολίτικο γεγονός".

Και για το αν θα δοκίμαζε να γίνει πιλότος της Formula 1, ήταν ξεκάθαρος " Καλή η ταχύτητα, αλλά έχω διαλέξει άλλο επάγγελμα, αλλά και πάλι είναι πολύ εντυπωσιακό".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ