FORMULA 1

Η Ντε Βιγιότα χάθηκε εξαιτίας του ατυχήματος

Η Ντε Βιγιότα χάθηκε εξαιτίας του ατυχήματος

Η οικογένεια της Μαρία Ντε Βιγιότα ανακοίνωσε πως ο πρόωρος θάνατος της οφείλεται στο σοβαρό ατύχημα με τη Marussia τον Ιούλιο του 2012. Οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή πριν από το ιαπωνικό GP.

Τον Ιούλιο του 2012 η Μαρία Ντε Βιγότα έκανε το όνειρο της πραγματικότητα. Να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.

Δυστυχώς το όνειρο της και η τραγική κατάληξη του φέρει την ευθύνη για τον πρόωρο χαμό της σε ηλικία 33 χρονών. Η Ισπανίδα οδηγός άφησε την τελευταία πνοή της σε ξενοδοχείο της Σεβίλλης την Παρασκευή (11/10).

Αιτία του θανάτου της ήταν η ανακοπή καρδιάς. " Η Μαρία μας άφησε την ώρα που κοιμόταν γύρω στις 6 το πρωί, συνέπεια των νευρολογικών τραυμάτων που υπέστη τον Ιούλιο του 2012, σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών που την εξέτασαν", αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Βιγιότα.

Σε παλιό αεροδρόμιο της Αγγλίας η Ντε Βιγιότα πίσω από το τιμόνι μιας Marussia είχε σφοδρή σύγκρουση με ένα από τα φορτηγά της ομάδας. Υπέστη εγκεφαλικά τραύματα και έχασε το δεξί της μάτι.

Ήταν παρούσα φέτος στο ισπανικό Grand Prix. Ανάρρωσε απο το σοβαρό ατύχημα της και ασχολήθηκε με διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σε λίγες μέρες επρόκειτο να παρουσιάσει την αυτοβιογραφία της.

Σε ένδειξη τιμής οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 που θα συμμετάσχουν στο ιαπωνικό Grand Prix θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ