FORMULA 1

"Η ομάδα θέλει νίκη του Χάμιλτον"

"Η ομάδα θέλει νίκη του Χάμιλτον"
New Image

Την πεποίθησή του ότι η McLaren θα προτιμούσε στο Βρετανικό Γκραν Πρι της Κυριακής να πάρει την νίκη ο oμόσταβλός του, Λουίς Χάμιλτον, εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

"Πιστεύω ότι θα προτιμούσαν νίκη του Χάμιλτον και δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία για αυτό", τόνισε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Rennaut, Φερνάντο Αλόνσο, και πρόσθεσε:

"Εάν νικήσει θα βοηθήσει την ομάδα. Η εταιρία μου ήθελε να νικήσω στη Βαρκελώνη και τώρα θέλουν νίκη του Χάμιλτον στο Σίλβερστοουν".

Αυτή τη στιγμή η διαφορά στη βαθμολογία της παγκόσμιας κατάταξης ανάμεσα στους δύο οδηγούς της McLaren είναι 14 βαθμοί υπέρ του ρούκι Χάμιλτον, με τον Αλόνσο να επισημαίνει ότι η νίκη του τιμ-μέιτ του θα έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα.

"Θα είμαστε στην Αγγλία, θα έχουμε έναν Ισπανό πιλότο και έναν Άγγλο πιλότο, και ο Άγγλος είναι αυτή στιγμή πρωτοπόρος στην βαθμολογία των πιλότων", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μαδριλένος.

Λεπτές οι ισορροπίες στη McLaren
Από την πλευρά του ο διεθυντής της ΜcLaren, Ρον Ντένις, επιμένει ότι η ομάδα του προσπαθεί να διατηρήσει ισορροπία ανάμεσα στους δύο οδηγούς, με τον άκρως επιτυχημένο Αλόνσο να αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, την ώρα που ο Χάμιλτον είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, με το να γίνει ο πρώτος πιλότος που θα κατακτήσει τον τίτλο στην πρώτη του σεζόν στη F1.

"Ένα από τα προβλήματα που έχουμε στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι ότι προσπαθούμε να συμπεριφερθούμε σωστά, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε στο πως αντιδρούμε στην επιτυχία και την αποτυχία της ομάδας ως σύνολο και των παικτών ξεχωριστά.

Εκτιμώ απεριόριστα και τους δύο πιλότους μας. Έχω έναν τεράστιο θαυμασμό για τα κατορθώματα του Αλόνσο ενώ σέβομαι τον Λούις για αυτά που έχει πετύχει αυτή τη σεζόν αλλά και για αυτά που θα κάνει στο υπόλοιπο της καριέρας του", τόνισε ο Ντένις για να καταλήξει:

"Δεν πρόκειται πάντως να παρασυρθώ από τα συναισθήματά μου, που θα ζημιώσουν την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι απόλυτα επαγγελματίας κατά της διάρκειας της κούρσας".














TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ