FORMULA 1

Η Renault παρουσίασε σήμερα το νέο μονοθέσιό της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008 (R28) στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Παρίσι

Η Renault παρουσίασε σήμερα το νέο μονοθέσιό της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008 (R28) στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Παρίσι
New Image

Η Renault παρουσίασε σήμερα το νέο μονοθέσιό της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008 (R28) στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Παρίσι.

Παρών ήταν και ο Φερνάντο Αλόνσο, αλλά και ο "ρούκι", Νέλσον Πικέ, οι οποίοι δήλωσαν πως η ομάδα είναι πανέτοιμη για να επιστρέψει στην κορυφή.
" Όλη η ομάδα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα", τόνισε μεταξύ άλλων ο 26χρονος Ισπανός πιλότος και πρόσθεσε:

" Πρώτα - πρώτα είμαι οδηγός αγώνων και θέλω να κερδίζω. Θα κάνω τα πάντα για να γίνει κάτι τέτοιο και γνωρίζω πολύ καλά τι περιμένουν οι άλλοι από εμένα".

Η πρώτη του επαφή με το νέο αυτοκίνητο ήταν όπως είπε " απόλαυση, αλλά όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά".

Ο Νέλσον Πικέ, στο μεταξύ, θα κάνει το ντεμπούτο του στην Formula 1 στον εναρκτήριο αγώνα της Αυστραλίας τον ερχόμενο Μάρτιο, έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες ως δοκιμαστικός οδηγός της Renault τον περασμένο χρόνο.

" Η Μελβούρνη μου φαίνεται ότι είναι πολύ μακριά ακόμη από εμένα", επεσήμανε ο 22χρονος Βραζιλιάνος, γιος του μεγάλου Νέλσον Πικέ. Όσον αφορά τους στόχους του:

" Θα προσπαθήσω να δώσω ότι έχω και δεν έχω, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω να μάθω πολλά και δεν υποτιμώ την πρόκληση της Formula 1".


















TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ