FORMULA 1

Η σειρά του Χάμιλτον στη Μόντσα

Η σειρά του Χάμιλτον στη Μόντσα

Ο Λιούις Χάμιλτον διαδέχθηκε τον Μίκαελ Σουμάχερ στην κορυφή των χρόνων στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του ιταλικού Grand Prix.

Την ώρα που ο επικεφαλής της McLaren και μέντορας του Λιούις Χάμιλτον, Μάρτιν Γουίτμαρς προσπαθούσε να υποβαθμίσει τη σημασία που έχει δοθεί στο τρίγωνο McLaren-Χάμιλτον-Mercedes, ο οδηγός του πρωταγωνιστούσε στην πίστα.

Ο Χάμιλτον διαδέχθηκε τον Μίκαελ Σουμάχερ στην κορυφή των χρόνων στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix Ιταλίας.

Φορώντας τη μαλακή γόμα της Pirelli ο Χάμιλτον σταμάτησε στο ένα λεπτό και 25.328 δευτερόλεπτα. Η McLaren έκανε το 1-2 με τον Τζένσον Μπάτον να είναι σταθερά δεύτερος, όπως και το πρωί.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Φερνάντο Αλόνσο ήταν τρίτος με τη σκληρότερη γόμα, ωστόσο ο οδηγός της Ferrari αντιμετώπισε σειρά προβλημάτων πρώτα με τα φρένα και στη συνέχεια με το κιβώτιο ταχυτήτων, όπως δήλωσε όμως ο Στέφανο Ντομενικάλι στην ιταλική τηλεόραση, είναι θέματα που θα λυθούν άμεσα.

Ο Φελίπε Μάσα ήταν πέμπτος σε έναν αγώνα που φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να εντυπωσιάσει τα αφεντικά της Ferrari, προκειμένου να κρατήσει τη θέση του με την εξάδα να συμπληρώνουν ο Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes) και ο Κίμι Ράικονεν (Lotus).

Οι δύο Red Bull ήταν υποτονικές και βρέθηκαν εκτός 10άδας με τον Μαρκ Γουέμπερ στην 11η θέση και τον Σεμπάστιαν Φέτελ στην 13η.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ