FORMULA 1

Η σούπερ σέξι σύντροφος του Μπριατόρε!

Η σούπερ σέξι σύντροφος του Μπριατόρε!
Γκρεγκοράτσι-Ιταλία

Το 28χρονο μοντέλο, Ελισαμπέτα Γρεγκοράτσι, είναι έτοιμη να παντρευτεί τον 58χρονο ιδιοκτήτη της Renault και QPR, Φλάβιο Μπριατόρε (photos+vds)!

Τώρα, ο 58χρονος πανίσχυρος Ιταλός επιχειρηματίας, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής της ομάδας της Φόρμουλα 1, Renault, αλλά και ιδιοκτήτης της αγγλικής QPR, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με μία γυναίκα κατά 30 χρόνια νεότερή του και μάλιστα όχι οποιαδήποτε...
Η "εκλεκτή" της καρδιάς του δεν είναι άλλη από την Ελισαμπέτα Γκρεγκοράτσι, την 28χρονη Ιταλίδα σόουγουμαν, με τον Μπριατόρε να δηλώνει στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Diva e Donna" ότι οι ετοιμασίες για το γάμο έχουν ήδη ξεκινήσει και να αποκαλύπτει πώς κατάφερε η πανέμορφη Ελισαμπέτα να τον "κατακτήσει":

"Δεν είχα πάει ποτέ με Ιταλίδα και η γυναίκα αυτή είναι εκπληκτική. Είναι μία "ηλιόλουστη" γυναίκα, που έχει καρδιά και αισθήματα. Πιστεύω ότι η ζωή μας είναι γραμμένη σε ένα μικρό βιβλίο που ξετυλίχθηκε την κατάλληλη στιγμή.

Είναι δεδομένο ότι θέλω παιδιά, θέλω μία παραδοσιακή οικογένεια όπου θα υπάρχουν παιδιά. Όταν κάποιος εργάζεται, είναι ωραίο να έχει μία οικογένεια, που είναι σημείο αναφοράς για τον καθένα".





Από την πλευρά της, το 27χρονο "εκρηκτικό" μοντέλο της "Wonderbra" δηλώνει ανυπόμονη για την ημέρα που θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Ιταλό επιχειρηματία.

"Θα είναι ένας κλασικός γάμος και θα συμβουλευτώ τη μητέρα μου. Δεν πρέπει να δω τον Φλάβιο για κανένα λόγο πριν το γάμο, είμαι προληπτική, όμως για αντάλλαγμα θα τον αφήσω να πάρει μέρος σε όλες τις υπόλοιπες προετοιμασίες".



Όσο για το αν θα συνεχίσει την καριέρα της και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις μετά την αλλαγή στην οικογενειακή της κατάσταση, η σέξι Γκρεγκοράτσι τόνισε:

"Ονειρεύομαι να έχω παιδιά. Εάν και όταν έρθουν παιδιά, αυτά είναι ευλογία. Τα παιδιά πάντως, κυρίως τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, πρέπει να μεγαλώσουν μαζί με τη μητέρα τους".



Ένα είναι το σίγουρο: πως ο γάμος μεταξύ του Φλάβιο Μπριατόρε και της Ελισαμπέτα Γκρεγκοράτσι θα είναι ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς στην γειτονική χώρα.

Δείτε 24 φωτογραφίες από την πανέμορφη Ελισαμπέτα Γκρεγκοράτσι και θα... καταλάβετε:



















































Δείτε σε βίντεο την σύντροφο του Φλάβιο Μπριατόρε:




































































TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ