FORMULA 1

Η συνέντευξη Τύπου της χρονιάς

Η συνέντευξη Τύπου της χρονιάς

Ο Λιούις Χάμιλτον θα κληθεί να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για το "διαζύγιο" του με τη McLaren στη συνέντευξη Τύπου των οδηγών στη Σουζούκα.

Όχι δεν θα είναι εκείνη του παγκόσμιου πρωταθλητή της χρονιάς, αλλά η συνέντευξη Τύπου των οδηγών (την Πέμπτη) ενόψει του ιαπωνικού Grand Prix στη Σουζούκα την Κυριακή (7/10).

Όλα οι πρωταγωνιστές της μεταγραφικής περιόδου θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δίπλα στον... αδιάφορο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος έχει ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τη McLaren και τη μετακίνηση του στη Mercedes, θα κάνει δηλώσεις ο Λιούις Χάμιλτον μετά φυσικά από το δελτίο Τύπου, το οποίο ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη γερμανική ομάδα.

Δίπλα του θα κάθεται ο διάδοχος του στη βρετανική ομάδα, Σέρχιο Πέρες, η θέση του οποίου στη Sauber δεν έχει καλυφθεί. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο μοναδικός Ιάπωνας οδηγός της Φόρμουλα 1, Καμούι Κομπαγιάσι, το μέλλον του οποίου στη Sauber δεν είναι εξασφαλισμένο.

Και ερχόμαστε στο κεφάλαιο Ferrari. Ο Φελίπε Μάσα θα είναι παρών μαζί με τον έναν εκ των δύο υποψηφίων για να πάρουν τη θέση του στη Scuderia σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, Πολ Ντι Ρέστα της Force India. Ο έτερος Καππαδόκης είναι ο τιμέιτ του, Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ωραία ατμόσφαιρα θα υπάρξει και στη συνέντευξη Τύπου των επικεφαλής των ομάδων με τον Ρος Μπρον της Mercedes και τον Μάρτιν Γουίτμαρς της McLaren. Καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με τον Μίκαελ Σουμάχερ θα δεχθεί η Μονίσα Κάλτεμπορν της Sauber, ενώ ο Στέφανο Ντομενικάλι θα ερωτηθεί για τον διάδοχο του Μάσα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ