FORMULA 1

Η "τραγωδία" της HRT

Η "τραγωδία" της HRT

Την έκπληξη τους για το πωλητήριο που μπήκε στην HRT εξέφρασαν εργαζόμενοι στην ισπανική ομάδα, η οποία μετράει ίσως μόνο μια εβδομάδα ζωής στη Φόρμουλα 1.

Στην HRT εκφράζουν την ανησυχία τους για το αν οι οδηγοί τους, ο Πέδρο ντε λα Ρόσα και ο Ναράιν Καρθικέγιαν, καταφέρουν να πάρουν εκκίνηση στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό είναι ίσως το μικρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ισπανική ομάδα. Προ ημερών κρεμάστηκε πωλητήριο από την ιδιοκτήτρια Thysen Capital. Όποιος δώσει 40.000.000 ευρώ θα αποκτήσει... ό,τι έχει απομείνει.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αν δεν βρεθεί αγοραστής μέχρι τη Βραζιλία, η ομάδα θα διαλυθεί. Ήδη 32 υπάλληλοι, μηχανικοί και όχι μόνο έχουν αποχωρήσει.

Τα περίφημα γραφεία στην Caja Magica, η μετακόμιση στα οποία είχε γίνει στις αρχές Μαΐου κατά τη διάρκεια του διεθνούς τουρνουά τένις.

"Μας είπαν πως η τελευταία ημέρα μας στη δουλειά μπορεί να είναι η 26η Νοεμβρίου. Αν βρισκόμαστε εδώ στο Όστιν, είναι γιατί οι ιδιοκτήτες έχουν συμβόλαιο με τη FIA και την FOM και είναι υποχρεωμένη η ομάδα να αγωνιστεί", ανέφερε υπάλληλος της ομάδας.

Ένα γκρουπ από το Κατάρ ενδιαφέρθηκε για την αγορά της ομάδας, ωστόσο η συμφωνία δεν προχώρησε. Ακόμα κι αν βρεθεί νέος αγοραστής, στην HRT αμφισβητούν το αν θα προλάβουν να βρίσκονται στην εκκίνηση της νέας σεζόν, αφού η εξέλιξη του νέου μονοθεσίου έχει διακοπεί.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ