FORMULA 1

Ιδού η Red Bull RB9

Ιδού η Red Bull RB9

Η Red Bull παρουσίασε την RB9 σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μίλτον Κέινς. Με το καινούργιο μονοθέσιο φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει το νταμπλ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ήταν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο μονοθεσίου φέτος στη Φόρμουλα 1. Και δεν απογοήτευσε κανέναν! Η Red Bull παρουσίασε το ολοκαίνουργιο μονοθέσιο RB9 σε μια εκδήλωση που μεταδόθηκε live στο διαδίκτυο.

Και η RB9 με την οποία στο Μίλτον Κέινς φιλοδοξούν να κάνουν το νταμπλ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

Με βασικό χρώμα το μωβ και με το logo της εταιρείας αυτοκινήτων Infiniti να κυριαρχεί και τον ταύρο να έχει... υποστηρικτικό ρόλο, η Red Bull άλλαξε εικόνα. Το καινούργιο μονοθέσιο διατηρεί το άσχημο ρύγχος με το περίφημο "σκαλοπάτι".

Ιδού η Red Bull RB9

Το shakedown θα γίνει στη Χερέθ την Τρίτη (5/2) με τον Μαρκ Γουέμπερ να έχει την τιμή να οδηγήσει πρώτος το μονοθέσιο.

Πλέον έξι ομάδες έχουν παρουσιάσει τα μονοθέσια τους. Θα ακολουθήσουν δύο παρουσιάσεις τη Δευτέρα (4/2) με την πολυαναμενόμενη Mercedes στο ντεμπούτο του Λιούις Χάμιλτον και της Toro Rosso. Οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη (5/2) με τις Caterham και Marussia.

Ιδού η Red Bull RB9

Τελευταία και... καταϊδρωμένη είναι η Williams, η οποία θα παρουσιάσει το καινούργιο της μονοθέσιο στις 19 Φεβρουαρίου και θα συμμετάσχει στις δοκιμές της Χερέθ με το περσινό μονοθέσιο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ