FORMULA 1

Ηρέμησε ο Μπάτον μέσω... twitter

Ηρέμησε ο Μπάτον μέσω... twitter

Ο Τζένσον Μπάτον αναγκάστηκε να τρέξει στην τελευταία μέρα των χειμερινών δοκιμών χωρίς να ξέρει αν η σύντροφός του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα είναι καλά, καθώς βρισκόταν στην Ιαπωνία τη στιγμή που χτύπησε ο εγκέλαδος. Δείτε το διάλογο του ζευγαριού στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης!

Ο πιλότος της McLaren εξομολογήθηκε τις στιγμές αγωνίας που πέρασε στην Καταλωνία, όταν δεν μπορούσε να βρει στο τηλέφωνο την αγαπημένη του.

" Δεν μπορούσα να μιλήσω στην Τζέσι, επειδή οι τηλεφωνικές γραμμές δεν λειτουργούν στην Ιαπωνία. Οπότε ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσω μαζί της ήταν το twitter. Εκεί βρήκα ότι ήταν εντάξει", είπε ο Βρετανός, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε το διάλογό που είχε με το εντυπωσιακό μοντέλο:

" Πώς πάνε οι δοκιμές", είπε η Μιτσιμπάτα, με τον Μπάτον να απαντάει: "Γλυκιά μου αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα τώρα Πώς είσαι; Πώς νιώθεις;"

Στη συνέχεια μάλιστα ο Μπάτον συμπλήρωσε: " Είναι μια χαρά, αλλά πολύ ταραγμένη. Ήταν στο Τόκιο σε στούντιο για φωτογράφηση, οπότε ήταν τρομακτικό αυτό που έζησε. Η σκέψη μου βρίσκεται εκεί, ιδιαίτερα στην περιοχή που επηρεάστηκε περισσότερο, δηλαδή το Σεντάι. Η καρδιά μου είναι κοντά τους".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ