FORMULA 1

Ήρθε ο χορηγός, ακολουθεί ο Αλόνσο

Ήρθε ο χορηγός, ακολουθεί ο Αλόνσο
Santander

Η εταιρεία "Grupo Santander" ανέλαβε τη χορηγία της Ferrari για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αναμένεται και ο ερχομός του Αλόνσο.

Η ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης συμφωνίας πραγματοποιήθηκε στη Μόντσα στο πλαίσιο του ιταλικού Grand Prix. Η εταιρεία θα είναι ο βασικός χορηγός της "scuderia" από το 2010.
" Μοιραζόμαστε κοινές αξίες όπως είναι η επιθυμία για τελειότητα, το πάθος για το συναγωνισμό, μία διεθνή προσέγγιση και βέβαια το κόκκινο χρώμα. Αυτές οι κοινές αξίες θα κάνουν διάσημη τη συνεργασία μας σε ολόκληρο τον κόσμο", ήταν τα γλαφυρά λόγια που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο.

Το πρώτο δώρο της Santander στη Ferrari θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Φερνάντο Αλόνσο. Ας μη ξεχνάμε ότι ο ισπανικός κολοσσός μπήκε στη Φόρμουλα 1 εξαιτίας του το 2007, όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τη McLaren Mercedes. Παρότι ο Αλόνσο εγκατέλειψε το καράβι στο τέλος της σεζόν, οι Ισπανοί τίμησαν το συμβόλαιο τους με τη McLaren.

Η συνεργασία της Santander με τη McLaren ήταν αρκετά επιτυχημένη. Στη Μεγάλη Βρετανία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα τηλεοπτικά σποτ με πρωταγωνιστή τον Λιούις Χάμιλτον.




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ