FORMULA 1

Jet setter ο Χάμιλτον

Jet setter ο Χάμιλτον

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον απαθανάτισε την άφιξη του στην Αυστραλία, ποζάροντας στη σκάλα του κατακόκκινου ιδιωτικού του αεροσκάφους.

Από τη δεκαετία του 70' οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 ταξιδεύουν με ιδιωτικά αεροσκάφη. Σήμερα ακόμα και ο τελευταίος οδηγός του grid επιβιβάζεται σε ιδιωτική πτήση για να πάει στους αγώνες. Συνήθως το παρέχει ένας χορηγός ή μια ομάδα όπως στην περίπτωση της Red Bull και του Σεμπάστιαν Φέτελ τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει πάντως το δικό του τζετ, το οποίο είχε αγοράσει αντί 22.8 εκατομμυρίων ευρώ το 2013! Στη σκάλα του ιδιωτικού του αεροσκάφους φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ώρες, για να ανακοινώσει μέσω των social media πως κατέφτασε στην Αυστραλία, εκεί όπου την επόμενη Κυριακή (15/3) θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου του.

Ο οδηγός της Mercedes είχε πληρώσει επιπλέον χρήματα για να βαφτεί κόκκινο το αεροπλάνο του. " Σε κάθε αεροδρόμιο που επισκέπτομαι ή αεροπλάνο που μπαίνω είναι βαρετά λευκό και με αυτή τη θλιβερή καφέ γραμμή στο πλάι. Μα τί σκέφτονταν; Αν ξοδέψεις τόσα χρήματα σε ένα αεροπλάνο, δεν κοστίζει τίποτα να το βάψεις. Οπότε το έκανα σωστά, όπως όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο. Δεν αγοράζω αυτοκίνητα από το σωρό, μου αρέσει να σχεδιάζω και να το κάνω δικό μου. Νομίζω πως είναι όμορφο αεροπλάνο", είχε δηλώσει παλιότερα.

Τις προηγούμενες μέρες ο Χάμιλτον βρέθηκε στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας, καλεσμένος στην επίδειξη μόδας του οίκου Balmain. Στο after party έκανε παρέα με τον ράπερ Kanye West, άλλωστε ο Χάμιλτον ασχολείται και ο ίδιος με τη μουσική και θέλει να ηχογραφήσει το δικό του υλικό τα επόμενα χρόνια.

Φέτος είναι αποφασισμένος να κατακτήσει για τρίτη φορά τον παγκόσμιο τίτλο. Θέλει να γίνει τόσο διάσημος ώστε να αναφερθεί το όνομα του σε στίχους ραπ τραγουδιών, όπως είπε σε συνέντευξη του στην Telegraph. "O (ράπερ) Jay Z χρησιμοποίησε το όνομα του Μίχαελ Σουμάχερ στους στίχους του, οπότε έχω πολύ δρόμο μπροστά μου", πρόσθεσε χαριτολογώντας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ