FORMULA 1

Καμία αλλαγή ο Σουμάχερ

11.05.2007 Barcelona, Spain, 
Michael Schumacher (GER), Scuderia Ferrari, Advisor, Press conference, with Sabine Kehm (GER), Michael Schumacher's personal press officer - Formula 1 World Championship, Rd 4, Spanish Grand Prix, Friday Practice - www.xpb.cc, EMail: info@xpb.cc - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Batchelor / xpb.cc
11.05.2007 Barcelona, Spain, Michael Schumacher (GER), Scuderia Ferrari, Advisor, Press conference, with Sabine Kehm (GER), Michael Schumacher's personal press officer - Formula 1 World Championship, Rd 4, Spanish Grand Prix, Friday Practice - www.xpb.cc, EMail: [email protected] - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Batchelor / xpb.cc XPBCC

Ο Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει σε σταθερή κατάσταση και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως ενημέρωσε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Δεν υπάρχει εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ. Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται για ένατη συνεχόμενη ημέρα, προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση πάντα μετά από συνεννόηση με την οικογένεια.

Αναφέρεται πως ο Σουμάχερ παραμένει σε σταθερή κατάσταση, συνεχίζει να βρίσκεται σε κώμα, αλλά δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ είναι σταθερή και παρακολουθείται στενά. Ωστόσο η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί υπογραμμίζει πως δεν θα σταματήσει να χαρακτηρίζει κρίσιμη την κατάσταση του.

Η ιδιωτικότητα του ασθενή απαιτεί να μην προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες της θεραπείας που ακολουθεί και για αυτό δεν προχωρούμε σε συνεντεύξεις Τύπου και δεν στέλνουμε ανακοινώσεις προς το παρόν.

Ζητούμε ξανά να σεβαστείτε το ιατρικό απόρρητο και να αρκεστείτε στην ενημέρωση που σας δίνει η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον ασθενή ή το μάνατζμεντ του, μιας και αυτές είναι οι μοναδικές πηγές ενημέρωσης".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ