MOTOGP

Kάνε ποδήλατο σαν να είσαι ο Ρόσι!

Valentino Rossi, of Italy, adjusts his hat after qualifying third for the Indianapolis Moto GP motorcycle race at the Indianapolis Motor Speedway in Indianapolis, Saturday, Aug. 29, 2009. (AP Photo/AJ Mast)
Ρόσι AP

Μία σειρά παιδικών ποδηλάτων φέρει την υπογραφή του Βαλεντίνο Ρόσι

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία και του φετινού πρωταθλήματος έδωσε το όνομα του σε σειρά ποδηλάτων που κατασκεύασε η βιοτεχνία "Cicli Adriatica" στο Πέζαρο. Την πόλη που ο Ρόσι διατηρεί σειρά πολλών ακινήτων.
Εννοείται ότι τα ποδήλατα είναι βαμμένα σε έντονο κίτρινο, το αγαπημένο χρώμα του πιο ακριβοπληρωμένου Ιταλού αθλητή, φέρουν το Νο46, τον αριθμό του Ρόσι, τα σύμβολα του (τον ήλιο και το φεγγάρι) και τη μορφή του "γιατρού", του σήματος-κατατεθέν του τα τελευταία χρόνια.



Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα παρακάτω:

" Ο Βαλεντίνο ακόμα θυμάται τις πρώτες του βόλτες με ένα ποδήλατο Adriatica στην αυλή του πατέρα του, του Γκρατσιάνο. Έκτοτε ο Ρόσι συνέχισε να εκτιμά τον κόσμο των δύο τροχών, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον του στη μοτοσικλέτα.

Τώρα που έχει καθιερωθεί στη μνήμη του κοινού ως παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Βαλεντίνο αποφάσισε να σχεδιάσει μία σειρά ποδηλάτων από τρία μοντέλα που αφορούν παιδιά… Η ιδέα της δημιουργίας της σειράς VR46 ανήκει στον Βαλεντίνο με τη συνεργασία της Cicli Adriatica".

Ο Ρόσι έχει ήδη παραδώσει τα σχέδια ενός αγωνιστικού ποδηλάτου και ενός mountain bike. Τα παιδικά ποδήλατα θα εκτεθούν για πρώτη φορά στο κοινό στη διεθνή έκθεση του Μιλάνου το σαββατοκύριακο.



Το πρώτο ποδήλατο κυκλοφορεί στην Ταβούλια με οδηγό την ετεροθαλή αδερφή του γιατρού, την Κάρλα. Ο Ρόσι έχει τη δική του γραμμή με γυαλιά ηλίου και ως αριστερόχειρας που είναι… πιάνει το χέρι του και στην Ιταλία κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ένα Fiat 500 με δικούς του χρωματισμούς.

Πολλοί φανατικοί οπαδοί του πάντως αναμένεται να κάνουν δώρο στα παιδιά τους ένα τέτοιο ποδήλατο, η τιμή του οποίου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλή όπως ολα τα προϊόντα του Ρόσι.

















TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ