FORMULA 1

Καταλανοί εναντίον Φέτελ!

Καταλανοί εναντίον Φέτελ!

Το χιούμορ του Σεμπάστιαν Φέτελ παρεξηγήθηκε από τηλεοπτικό κανάλι της Καταλονίας ενόψει μάλιστα του ισπανικού Grand Prix στο Μοντμελό. Δείτε το video.

Οι Καταλανοί είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους και σε κάθε ευκαιρία υπογραμμίζουν τη διαφοροποίηση τους από τους υπόλοιπους Ισπανούς.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν είναι υποχρεωμένος να το γνωρίζει αυτό, να όμως που η δήλωση του προβλήθηκε από το αυτόνομο κανάλι της Καταλονίας.

Ο δημοσιογράφος Γιόσεπ Λιουίς Μέρλος ζήτησε από τον Φέτελ την άποψη του για το αποτέλεσμα ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και στη Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League (σ.σ. 4-0).

" Υποθέτω πως είσαι Ισπανός", σχολίασε ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο δημοσιογράφος θίχτηκε και απάντησε "Όχι με συγχωρείς, είμαι Καταλανός" και απευθυνόμενος στους υπόλοιπους εκπροσωπους του Τύπου, ο διάσημος οπαδός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης " α ναι, υπάρχει πραγματικά μεγάλη διαφορά. Μεγάλη διαφορά. Όπως το να είσαι Γερμανός ή Βαυαρός".

Θεωρείται δεδομένο πως οι Ισπανοί θα υπενθυμίσουν στον Φέτελ τη συγκεκριμένη δήλωση. Άλλωστε το ισπανικό Grand Prix στο Μοντμελό έξω από τη Βαρκελώνη ακολουθεί σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Δείτε το video:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ