FORMULA 1

"Καθυστέρηση" της ΕΡΤ στη Φόρμουλα 1

"Καθυστέρηση" της ΕΡΤ στη Φόρμουλα 1

Την ερχόμενη εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα θα πάρει απόφαση η δημόσια τηλεόραση, για το αν θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Όσοι έχουν πρόσβαση στα συνδρομητικά κανάλια του OTE TV, δεν ανησυχούν για το που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, το οποίο ξεκινάει την επόμενη Κυριακή (17/3) στη Μελβούρνη με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι συνδρομητές, παρακολουθούν (όπως κάθε χρόνο άλλωστε τώρα πια) με ιδιαίτερη αγωνία τις διαπραγματεύσεις με τα ελεύθερα κανάλια που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα μιας σειράς αγώνων με μεγάλη τηλεθέαση στην Ελλάδα.

Κι έτσι ενώ όλοι περίμεναν την απόφαση της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, το οποίο θα αποφάσιζε αν η δημόσια τηλεόραση θα αποκτούσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα επόμενα δύο χρόνια, καμιά απόφαση δεν πάρθηκε.

Βλέπετε το διοικητικό συμβούλιο αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (15/3)! Λιγότερο από ένα 48ωρο πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν με τη διεξαγωγή των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η ΕΡΤ είναι η μοναδική που μπορεί να προσφέρει χρήματα για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ