FORMULA 1

Κίμι ο αναποφάσιστος

Κίμι ο αναποφάσιστος
Ραϊκόνεν

Το μέλλον του στη Φόρμουλα 1 άφησε και πάλι να αιωρείται ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ξαναφούντωσαν οι φήμες περί πιθανής αποχώρησης το 2009.

Oι φίλοι του περσινού παγκόσμιου πρωταθλητή υποστηρίζουν ότι ο Ραϊκόνεν θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, του χρόνου, καθώς δεν αντέχει τις υποχρεώσεις που του επιβάλλει το συμβόλαιο του με τη Ferrari.
« Μέχρι στιγμής αντιμετωπίζω αυτό το συμβόλαιο ως το τελευταίο μου. Δεν θα σταματήσω αν εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μου λείψει (η Φόρμουλα 1). Όταν θα αποχωρήσω, θα έχω βρει κάτι άλλο να κάνω, το οποίο θα με γεμίζει περισσότερο», δήλωσε ο Κίμι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Grand Prix του Καναδά.

Οι δημοσιογράφοι βρήκαν ευκαιρία να τον πιέσουν παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο Φινλανδός δεν… μάσησε « υπάρχουν αρκετοί λόγοι που αρέσει σε κάποιον η Φόρμουλα 1 ή όχι. Αν αυτά που δεν σου αρέσουν είναι περισσότερα από αυτά που σε ευχαριστούν, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Το σίγουρο είναι ότι με αποδοχές κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την τελευταία λίστα του Sports Illustrated, η οικογένεια του Ραϊκόνεν δεν θα πεινάσει.





TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ