FORMULA 1

Κρίσιμος Οκτώβρης για Κουμπίτσα

Renault f1's Polish driver Robert Kubica speaks with an engineer in the pits of the Yas Marina circuit on November 12, 2010 in Abu Dhabi, during the first free practice session of the Abu Dhabi Formula One Grand Prix.             AFP PHOTO / FRED DUFOUR (Photo credit should read FRED DUFOUR/AFP/Getty Images)
Renault f1's Polish driver Robert Kubica speaks with an engineer in the pits of the Yas Marina circuit on November 12, 2010 in Abu Dhabi, during the first free practice session of the Abu Dhabi Formula One Grand Prix. AFP PHOTO / FRED DUFOUR (Photo credit should read FRED DUFOUR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

H Renault θα περιμένει τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Αν ο Πολωνός δεν μπορεί να επιστρέψει, τότε θα κινηθεί για άλλο οδηγό.

Έχει ξεκινήσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για το αν ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα θα καταφέρει να επιστρέψει στη Φόρμουλα 1 μετά τα πολλαπλά κατάγματα που υπέστη σε ιταλικό Ράλι.

Κι ενώ ο μάνατζερ του τόνισε ότι ο Πολωνός θα καθίσει στον προσομειωτή ή θα οδηγήσει ένα άλλο αυτοκίνητο, η Renault δεν του έχει δώσει και πολύ χρόνο για να επιστρέψει.

Σε δηλώσεις του στη Μόντσα ο τιμ μάνατζερ Έρικ Μπουγιέ τόνισε ότι θα περιμένει μέχρι τον άλλο μήνα τον οδηγό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να κινηθεί για την αναζήτηση άλλου οδηγού.

" Δεν μπορώ να χάσω την ευκαιρία να έχω τον Ρόμπερτ πίσω, αλλά την ίδια ώρα οφείλω να προστατεύσεω τα συμφέροντα της ομάδας. Χρειάζεται να βρω το καλύτερο δίδυμο οδηγών ή τουλάχιστον το καλύτερο δυνατό βάσει των χρημάτων που έχω", τόνισε και ενώ δημοσίευμα αναφέρει ότι το 2010 υπήρξε χασούρα της τάξης των 39.600.000 ευρώ το 2010 .

" Δεν περιμένω να είναι τόσο γρήγορος όπως πέρυσι, γιατί όταν έχεις μείνει εκτός αγώνων ένα χρόνο είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Και μετ'α από ένα τόσο άσχημο ατύχημα, δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει όμως να καταλάβω αν μπορεί να το κάνει", κατέληξε, προσθέτοντας ότι στη διάθεση του πρώην οδηγού της BMW Sauber θα υπάρχει και ένα μονοθέσιο της Renault με προδιαγραφές του 2009.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ