FORMULA 1

Μάσα: "Δεν έχω νέα για το μέλλον μου"

Μάσα: "Δεν έχω νέα για το μέλλον μου"

Καλά αποτελέσματα θέλει ο Φελίπε Μάσα στους επόμενους αγώνες του, όσο περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την παραμονή του ή όχι στη Ferrari.

Μετά από δύο καλές εμφανίσεις σε Σπα και Μόντσα ο Φελίπε Μάσα κυνηγάει το... χατ-τρικ στο νυχτερινό αγώνα της Σιγκαπούρης.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός παραδέχθηκε πως έχει... μαύρα μεσάνυχτα γύρω από την παραμονή του στη Ferrari το 2013.

" Δεν υπάρχουν νέα για το μέλλον μου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα καλά αποτελέσματα θα βοηθήσουν. Πρέπει να συνεχίσω να πιέζω δυνατά και να παίρνω καλά αποτελέσματα με την ελπίδα πως θα έχω σύντομα καλά νέα", τόνισε ο Μάσα και συνέχισε, λέγοντας:

" Πάντα είναι καλύτερα να γνωρίζεις ποια είναι η κατάσταση και βέβαια θέλω να ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Μπορώ να σας πω πως ποτέ δεν μου έχει συμβεί την ώρα που αγωνίζομαι, να σκέφτομαι τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Ξέρω όμως πως τα αποτελέσματα μετρούν, οπότε αν είναι να πάρεις ρίσκο κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά. Προτεραιότητα αποτελεί πάντα να τερματίσει ένας οδηγός".

Κι αν το όνομα του Σέρχιο Πέρες σβήνεται από τη λίστα μετά τις δηλώσεις του Λούκα ντι Μοντετζέμολο, τον τελευταίο καιρό παίζει δυνατά εκείνο του Χέικι Κοβαλάινεν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ