FORMULA 1

Μάσα: "Δεν μπορώ να βοηθήσω τον Αλόνσο"

Μάσα: "Δεν μπορώ να βοηθήσω τον Αλόνσο"

Ο Φελίπε Μάσα πιστεύει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει τον Φερνάντο Αλόνσο να διεκδικήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τη Ferrari στα social media, ο Φελίπε Μάσα είναι... αρνητικός στις δηλώσεις του που αφορούν τη βοήθεια που μπορεί να δώσει στον Νο1 οδηγό της ομάδας, Φερνάντο Αλόνσο.

Αρχικά είπε πως θα κοιτάξει τον εαυτό του στους επτά εναπομείναντες αγώνες, στη συνέχεια δήλωσε πως δεν θα βοηθήσει ξανά τον Αλόνσο και στη Σιγκαπούρη είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει τον Ισπανό να διεκδικήσει τον τίτλο.

" Για να είμαι ειλικρινής, τι βοήθεια μπορώ να δώσω; Ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) θα εκκινήσει από την πρώτη θέση και νομίζω πως ο Φερνάντο πρέπει να προσευχηθεί για να αντιμετωπίσει προβλήματα με το μονοθέσιο του ο Σεμπάστιαν. Δεν θα είναι εύκολο να τερματίσει μπροστά από εκείνον και χρειάζεται κάτι να συμβεί στον Φέτελ. Δεν νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι για να τον βοηθήσω, οπότε θα προσπαθήσω να κάνω τον καλύτερο αγώνα που μπορώ", σχολίασε ο Μάσα.

Ο Βραζιλιάνος θα εκκινήσει από την 6η θέση και ο Αλόνσο από την 7η το μεσημέρι (15.00) στη Σιγκαπούρη. " Δεν νομίζω πως ο Φερνάντο χρειάζεται τη βοήθεια μου".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ