FORMULA 1

Μάσα:"Για την Ραφαέλα"

Μάσα:"Για την Ραφαέλα"
New Image

Ο Φελίπε Μάσα εμφανίστηκε χαρούμενος και αφιέρωσε την πρώτη του νίκη στην αγαπημένη του Ραφαέλα

O 25χρονος πιλότος της "σκουντερία" μετά την άνετη νίκη του στο Μπαχρέιν προέβει στις καθιερωμένες δηλώσεις λέγοντας: "Ήταν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα και είναι υπέροχο για μένα που τώρα έχουμε ένα μεγάλο κενό μέχρι τον επόμενο αγώνα και θα μπορέσω να ευχαριστηθώ την νίκη μου. Στους δύο πρώτους αγώνες δεν τα πήγα και τόσο καλά αλλά σήμερα τα πράγματα ήρθαν όπως ακριβώς τα ήθελα. Η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά στην στρατηγική, στις ρυθμίσεις και γενικά σε όλους τους τομείς".



Ο Βραζιλίανος οδηγός δεν παρέλειψε όμως να αφιερώσει την νίκη του στην σύντροφό του Ραφαέλα και επισήμανε την ανάγκη να συνεχίσουν να εργάζονται για να βελτιώσουν την νίκη στην Ferrari τονίζοντας: "Θέλω να αφιερώσω αυτήν την νίκη στην συντρόφο μου Ραφαέλα που ήταν υπομονετικά δίπλα μου όλο το σαββατοκύριακο στο Μπαχρέιν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε το μικρό πλεονέκτημα που έχουμε σε σχέση με τους αντιπάλους μας".



Σε ότι αφορά τον αγώνα ο νικητής του γκραν πρι υπογράμμισε: "Στο πρώτο κομμάτι το μονοθέσιο δεν πάταγε καλά, αλλά στο δεύτερο τα πήγα φανταστικά καθώς τα ελαστικά λειτούργησαν άψογα. Στο τελικό κομμάτι ύστερα από το δεύτερο pit stop, χρησιμοποίησα σκληρά ελαστικά ενώ η απόσταση από τους υπολοίπους αυξανόταν. Σ' αυτό το σημείο προτίμησα να οδηγήσω συντηρητικά και με ασφάλεια χωρίς να προσπαθήσω να αυξήσω τη διαφορά".



Τέλος ο Φελίπε Μάσα αναφέρθηκε και στην συνέχεια του πρωταθλήματος δηλώνοντας: "Τα περιθώρια στο πρωτάθλημα πλέον έχουν στενέψει και αυτοί οι 10 πόντοι της νίκης ήταν πολύ σημαντικοί για την συνέχεια".
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ